Obožavaoci kraljevske mode, obratite pažnju. Princ Harry i Meghan Markle su započeli turneju po Kolumbiji, pa ćete narednih dana moći da pratite mnoštvo upečatljivih modnih odabira. 

Kao znak poštovanja prema zemlji domaćinu, Meghan je za prvi dan u Bogoti odabrala lokalnu dizajnerku: Johannu Ortiz. Međutim, ovo nije njeno prvo pojavljivanje u kreaciji s potpisom pomenutog brenda - nosila ju je i tokom turneje u Nigeriji.

Ovog puta, na kulturnom događaju na kome su se Meghan i Harry susreli s potpredsednicom Franciom Marquez, odlučila se za model Navajo Weaver - koji je dostupan za kupovinu, ali po ceni od 2150 dolara. U pitanju je haljina do poda, upečatljivog, šarenog dezena, te atraktivnog kroja s izrezima i šlicem, a koja se savršeno uklopila u atmosferu umetničkih nastupa i prikazivanje bogate raznolikosti Kolumbije. Napravljena je od mešavine tvida sa složenim vezenjem i metalnim vlaknima, a ima i dodatak u obliku ruže na ruci koji Meghan nije nosila.

profimedia-0899074179.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

profimedia-0899017280.jpg
RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia 

Pretpostavlja da se će Meghan i narednih dana birati latinoameričke dizajnere, a trenutno se spekuliše o nekim od sledećih imena: Silvia Tcherassi, Agua by Agua Bendita, Esteban Cortázar, Kika Vargas, Casa Chiqui, Carlo Carrizosa i Maygel Coronel. 

Kako vam se dopada ovo izdanje?

johanna-ortiz-burgundy-navajo-weaver-metallic-maxi-dress.jpg
© 2023 Moda Operandi, Inc. All rights reserved.