BRITNEY SPEARS TRUDNA PO TREĆI PUT: Pop ikona zvanično saopštila lepe vesti na svom Instagram nalogu

Britney Spears upravo je zvanično saopštila da je trudna, saznajte sve detalje!

Profimedia

Pop ikona Britney Spears zvanično je objavila da čeka dete sa svojim verenikom Sam Asgharijem.

Nakon burne 2021. godine u kojoj je Britney oslobođena očevog starateljstva, pevačica je okrenula novi list i verila se za dugogodišnjeg trenera. U opisu objave na njenom Instagram nalogu, Britney je Sama nazvala mužem, nagovestivši da su se u međuvremenu vrlo verovatno i tajno venčali. 

„Izgubila sam toliko kilograma da bih otišla na putovanje na Maui, i opet sam ih vratila ‍♀‍♀‍♀ … Pomislila sam: Bože… šta mi se desilo sa stomakom? Moj muž je rekao: Ne, ti si trudna od hrane !!!” Tako da sam uradila test na trudnoću... imam bebu …” napisala je Spearsova.

Britney je dodala i da se plaši zbog toga što je u prethodnoj trudnoći imala perinatalnu depresiju, progovorivši javno o jednoj veoma važnoj temi koja je još uvek tabu. 

„Moram da kažem da je to apsolutno užasno … žene tada nisu pričale o tome… neki su smatrali opasnim ako se žena tako ponaša sa bebom u sebi… ali sada žene pričaju o tome to svaki dan… hvala Bogu, ne moramo taj bol da držimo kao rezervisanu tajnu … Ovaj put ću raditi jogu ‍♀ svaki dan !!! Širimo puno radosti i ljubavi ”

Već mesecima, Britney je transparentno govorila o svojoj želji da ima još jedno dete, iako je tvrdila da pravila njenog pravnog aranžmana (pod starateljstvom) to čini malo verovatnim. Podsetimo se, tokom svog  obraćanja sudu u Los Anđelesu u junu 2021, rekla je da njen otac Jamie Spears i njegov tim neće dozvoliti da se „uda i rodi bebu“.

Mi joj želimo srećan novi početak i slobodu!