ČIJI NAKIT NOSI KONSTRAKTA? Otkrivamo ekstravagantni domaći brend koji upotpunjuje njena jedinstvena modna izdanja

Možda ste već čuli koji domaći dizajneri oblače Konstraktu, ali da li znate koji brend stoji iza njenog raskošnog nakita?

Profimedia

Došao je dan koji smo dugo čekali - Konstrakta na Evroviziji u Torinu nastupa večeras, i to pod rednim brojem 3!.

Još uvek ne znamo kojim outfitom će nas ovog puta oduševiti, ali ono što je sigurno jeste da će biti u pitanju neki od domaćih brendova: Aleksandra Lalić, Just Machine, Mishka, Dulsineja, Klashnja, Fckng Lion, Mom's Pants, jer je to najuži izbor lokalnih brendova koje je za Konstraktu odabrala kostimografkinja i njena stilistkinja Ivana Kesić.

Podsetimo se, Konstrakta je u svojim nastupima i na press konferencijama nekoliko puta nosila palazzo pantalone Aleksandre Lalić, koja je za ELLE izjavila da je ''veoma ponosna što je i brend LalicA prepoznat kao podrška Konstraktinom konciznom i kritičkom izrazu''.

Antonio Knežević 

 Takođe, Konstrakta je često nosila i majice brenda Jebiga, dok je hor iza nje nosio crne kreacije brenda Just Machine.

Poslednje pojavljivanje na 'tirkiznom tepihu' ostavilo nas je bez daha: Konstrakta se pojavila od glave do pete u brendu Mom's Pants i sjajnim REDA Milano cipelicama.

Profimedia 

Međutim, da li znate čiji nakit nosi Konstrakta u svojim pojavljivanjima? U pitanju je brend Fckng Lion, prepoznatljiv po svojim ekstravagantnim komadima nakita (za sve koji vole zlato i glamur!). Umetnica je na otvaranju Evrovizije uz all-white kombinaciju nosila njihov zlatni prsten, dok su devojke iz hora nosile zlatne pojaseve i ogrlice.

Profimedia 

Komade Fckng Lion brenda do sada su nosile naše estradne zvezde poput Jelene Karleuše, Sare Jo, Nataše Bekvalac, a pored nakita, u ponudi imaju i pojaseve i topove. 

Njihova nepresušna inspiracija je Antička Grčka sa savremenim, avangardnim dodirom, a kreacije su posvećene ženi 21. veka koja želi da izgleda poput raskošne boginje.

Takođe, u spotu za specijalnu akustičnu verziju pesme ''In Corpore Sano'', Konstrakta je svoj chic pink outfit upotpunila Fckng Lion zlatnim minđušama i pojasem, dok su devojke iz hora nosile ogrlice ovog brenda. Kao i prethodni put nosila je i šeširić domaćeg brenda Dulsineja Atelier.

Srećno!