KAKO IZGLEDA KAD ĆERKA VLASNIKA ZARE NOSI SVOJ BREND? Martega Oreta prošetala u haljini koja je must-have za leto 2022.

Marta Ortega, jedna od najbogatijih žena, verna je svom brendu, te se tako na jednom događaju pojavila u beloj Zara haljini.

Profimedia

Špankinja Marta Ortega Perez je od 1. aprila i zvanično postala jedna od najmoćnijih žena u svetu mode, zbog čega je u posebnom fokusu javnosti koje zanima svaki njen potez, ali i modni odabiri.

Nova direktorka Zare i brojnih drugih brendova u vlasništvu grupacije Inditex godinama je strastvena ljubiteljka jahanja, a premda je pre nekoliko godina odustala od takmičenja i dalje ih pažljivo prati.

Dokazala je to i ovoga vikenda pojavom na turniru Longines Global Champions u Madridu u društvu supruga i dece.

Profimedia 

Kako i priliči funkciji predsednice grupacije Inditex, 38-godišnja Marta tim povodom pojavila se u beloj haljini s potpisom jednog od svojih najuspešnijih brendova. Reč je o Zarinoj kreaciji od takozvane španske čipke predstavljenoj u Limited Edition kolekciji koja košta 12.990 dinara.

zara.com 

Svoju posebnost ova pamučna bela haljina najviše može zahvaliti detalju veza na rukavima i porubu, a nju je Marta Ortega vešto kombinovala sa braon komadima u znaku trendovskih sandala robusnog izgleda, a kojim je stvorila idealan modni kontrast.

Sandale su inače model Clea Triomphe luksuznog pariškog brenda Céline i koštaju 590 evra.

Inače, Marta često nosi Zarine komade, a više njenih odevnih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia Marta Ortega Perez, naslednica je španskog modnog carstva "Zara", a specifičnim stilom privlači pažnju gdegod se nađe.