ĆERKA MONICE BELLUCCI NASTAVLJA DA ODUŠEVLJAVA MODNI SVET: Pogledajte neodoljivu Dolce & Gabbana kampanju

Deva Cassel neodoljivo podseća na Monicu Bellucci.

Profimedia

Glavna zvezda spektakularne kampanje modne kuće Dolce & Gabbana je niko drugi do lepa Deva Cassel, ćerka nekada omiljenog para mnogih - Vincenta Cassela i Monice Belluci.

Lepa 16-godišnjakinja je muza italijanskog modnog dvojca i zaštitno lice njihovog brenda, a po kadrovima za Dolce Lily kampanju jasno vidimo njen ozbiljan napredak i razvoj u modnoj industriji.

Iako su ranije komentarisali da crnokosa lepotica nije preslikana Monica, ali da je nesumnjivo duga kosa, prćast nos i ovalno lice dobitna kombinacija za njenu karijeru modela koja je, po svemu sudeći, krenula uzlaznom putanjom, sada se sličnost između majke i ćerke daleko više primećuje.

Tu je još jedna spona između slavne majke i sve uspešnije ćerke - obe su manekensku karijeru počele u kampanjama kultnog italijanskog brenda "Dolce & Gabbana". Monica je imala 16 godina kada je počela da se bavi modelingom, a njena ćerka je pre nekoliko godina debitovala u svetu manekenstva.

Modni počeci Deve Cassel veoma su uspešni. Podsećanja radi, najpre je bila deo Nedelje mode u Milanu, pa potpisala, a zatim postala novo lice modne kuće "Dolche&Gabbana". Nedavno je takođe pozirala za naslovnicu francuskog izdanja "Elle" magazina.

Profimedia 

Deva Cassel pleni lepotom gde god se pojavi, a pažnju je ukrala i na Nedelji mode u Parizu gde je bila jedna od najbolje obučenih zvanica Dior revije.

Dok je Deva prošlog leta u Italiji snimala kampanju za "D&G", sa njom su bili i njeni roditelji, Monica i  Vincent Cassel kao i mlađa sestra Leonie (12).

Profimedia 

Tom prilikom su bivši supružnici pokazali da su u sjajnim odnosima nakon razvoda 2013. godine koji je usledio posle 14 godina braka.

Vincent Cassel je sada u braku sa modelom Tinom Kunakey sa kojom se nedavno pojavio na 75. Kanskom filmskom festivalu, zbog čega su mnogi imali razloga da je upoređuju sa Monicom Bellucci.

Profimedia 

Inače, sestre Deva i Leonie često provode vreme sa slavnim ocem i njegovom novom partnerkom sa kojom ima ćerkicu Amazonie. Kasel inače već godinama živi u Brazilu, a Instagram mu je preplavljen fotografijama, 31 godinu mlađe žene, Tine Kunakey i njihove naslednice.

Ipak, pored što mnogi vide velike sličnosti sa majkom, mnogi na njenom licu vide i gene slavnog oca. Bilo kako bilo, Devu krasi vanvremenska lepota, a uspeh u svetu modelinga joj je zagarantovan, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku: