KATE MIDDLETON U ŽUTOJ HALJINI ZASENILA SVE OKO SEBE: Proslava 70 godina vladavine kraljice Elizabeth je u toku

Limun žuta haljina upotpunjena ekstravagantnim šeširom bila je pun pogodak za obeležavanje 70 godina vladavine kraljice Elizabethe.

Profimedia

Drugi dan proslave platinastog jubileja počeo je nacionalnom službom zahvalnosti za kraljicu Elizabeth u katedrali Svetog Pavla. Prisutni su bili istaknuti političari, dobitnici kraljičinih rođendanskih počasti, ključni zaposleni i članovi kraljevske porodice, uključujući vojvodu i vojvotkinju od Saseksa i vojvodu i vojvotkinju od Kembridža.

Kraljica, nažalost, nije mogla da bude na službi kojom se odaje počast 70. godini njene vladavine. U saopštenju koje je objavila Bakingemska palata, potvrđeno je da je osetila nelagodnost tokom jučerašnjeg „Trooping the Color“, te da je odlučila da preskoči postupak.

Ipak, Meghan Markle i Kate Middleton ukrale su šou. Dok je Meghan blistala u otmenom sivom outfitu, Kate se odlučila za prefinjenu limun žutu haljinu brenda Emilia Wickstead usklađenom sa Philip Treacy šeširom i antilop potpeticama Gianvito Rossi. Odeću je upotpunila parom kraljičinih bisernih i dijamantskih minđuša. Ova nežna i romantična haljina idealna je za proleće, kako svojom bojom, tako i krojem.

Profimedia 

S druge strane, princ William je vrlo slično princu Harryju nosio klasično odelo ukrašeno specijalnim medaljonima.

Profimedia