Čini se da Emily Ratajkowski provodi sve više vremena u Njujorku, pa je svoju kuću u Los Anđelesu stavila u prodaju, što je idealna prilika da zavirimo unutra.

Kuća izgrađena 1946. proteže se na oko 180 metara kvadratnih, a nalazi se u mirnom delu Echo Parka. Uz kuću, koja ima dve spavaće sobe i 2 kupatila, nalazi se i studio s kupatilom i prostorijom koja se može koristiti kao spavaća soba, teretana ili kancelarija.

Dom Emily Ratajkowski prodaje se za 2,2 miliona dolara.
Profimedia 

Iako obnovljena, kuća odiše retro šarmom, a to se pre svega vidi u drvenim plafonima, ciglenom kaminu koji se proteže kroz dve etaže i kuhinji kojom dominiraju šare drvenih elemenata. Mnogo zelenila otelotvoruje Emilynu ljubav prema prirodi, ali i težnju za mirnim, balansiranim životom.

profimedia-0545792833.jpg
Profimedia 

Emily Ratajkowski je neobičan prostor uredila savremenim, ali i vintage detaljima: u prostorijama se ističu zanimljivi detalji poput skulpturalnih vaza, tepiha i prekrivača koji unose teksture i toplinu. Što se tiče spoljašnjosti, poseduje veliku baštu punu drveća i biljaka u kojoj se krije i đakuzi.

EmRata je u prostoru uspešno pomirila staro i novo, tople i hladne nijanse, savremeno i svevremensko, te ako tražite inspiraciju za renoviranje doma - potražite je ovde.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Profimedia Pogledajte kako izgleda kuća koju prodaje za 2,2 miliona dolara.