U svetu gde se individualnost sve više ceni u svakoj sferi života, čak i odabir komada nameštaja i drugih predmeta postaje više od običnog uređenja prostora. Svako od nas poseduje jedinstvene osobine, a za ljubitelje astrologije, horoskop predstavlja jedan od ključeva za bolje razumevanje sebe i drugih. Da li ste ikada razmišljali o tome kako vaš horoskopski znak može uticati na preferencije u vezi sa nameštajem? Za ljubitelje horoskopa, istražili smo kako Vaš znak Zodijaka može poslužiti kao inspiracija i vodič prilikom uređenja enterijera, stvarajući prostor koji ne samo odražava vašu jedinstvenu ličnost, već i pruža osećaj harmonije i udobnosti. Hajde da zajedno otkrijemo kako astrologija može postati neizostavan deo procesa kreiranja vašeg idealnog doma.

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovan je snažan vatreni znak; samouveren, strastven i odlučan. Moćne boje poput grimizne crvene i bordo stimulišu vašu kreativnost i daju vam motivaciju. Vi ste energičan znak, poslovno izuzetno motivisan, te volite da ukrasite vaš prostor inspirativnim citatima.

Bik (20. april - 20. maj)

Kako Bikovi vladaju Venerom, planetom lepote, oni su hedonisti koji posebnu pažnju posvećuju estetici. Teže ka luksuzno stilizovanim prostorima. Persijski tepisi, umetnička dela, jastuci od pliša i kožne fotelje najbolje odgovaraju vašem stilu.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci žude za raznovrsnošću i, kao i kod većine stvari, teško im je da se dugo zadržavaju na jednom specifičnom stilu. Blizanci vole eklektične printove, jedinstvene predmete i fatamorganu boja. Kao društveni leptiri broj 1 svih među horoskopskim znakovima, Blizanci bi trebalo da prostor za zabavu učine posebno zanimljivim delom doma.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rak je horoskopski znak koji voli da boravi u kući. Vaš dom vam je veoma važan i uređenje nostalgičnim, umirujućim komadima u potpunosti odgovara vašoj ličnosti.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lav voli da se izdvaja iz gomile i uživa u raskošnim i kraljevskim predmetima za kućnu dekoraciju. Potpuni je maksimalista, a zlato je njihova boja moći.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Pošto Device imaju tendenciju da budu perfekcionisti, dom Device je čist, uredan i pažljivo uređen. Elegantne linije i neutralne boje omogućavaju Devicama da izbegnu nepotreban haos koji ih uznemirava.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Harmoničan život je izuzetno važan za Vage. Kao jedan od znakova koji najviše teže umetnosti, njihov stil se prepoznaje u jedinstvenim kolekcijama nameštaja i umetničkih dela. Ključ je u balansu.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su misteriozan i zagonetan znak. Njihov dom je njihovo utočište i oni imaju tendenciju da uživaju u senzualnom i mračnom dekoru. Vole zavese od somota, svilene čaršave...

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelac je pravi kosmopolita, te voli da meša komade nameštaja i dekoraciju poreklom sa različitih strana sveta. Tepisi inspirisani marokanskom kulturom, azijska umetnička dela i skandinavski nameštaj čine da se Strelčevi osećaju kao kod kuće.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su obično tradicionalni, pouzdani i mudri. Praktičnost je od suštinskog značaja za vaš prostor, sa stvarima koje imaju jasnu svrhu. Vaš stil dekora sličan je tipičnom skandinavskom domu. Jarčevi bi trebalo da ulože u strukturiran i organizovan ormar.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije vole sve što je jedinstveno ili različito. One imaju interes za sve što je tehnološki inovativno i ekološki prihvatljivo. U domu Vodolije trebalo bi da se nalaze snažni, moderni komadi od materijala poput stakla i čelika. 

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su osetljive duše Zodijaka. Ove vodene znakove privlači udobno, opuštajuće utočište gde mogu da napune baterije. Prirodni materijali, mirne boje i udobni dodaci poput sveća i mekanog ćebeta pružaju utočište koje Ribe vole.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.