Sezona proslava je počela - viva la fiesta!

Bilo da ovog proleća imate zakazanu maturu, rođendan ili svadbu, sigurni smo da ste već uveliko u potrazi za savršenim izgledom. Čak i kada pronađete pravu haljinu/odelo/kombinezon, modne dileme zamenjuju one beauty - kakvu frizuru i šminku odabrati, da li želite upečatljivi ili svedeni look, raskošan ili opušten...

Onda sledi skrolovanje Instagrama, Pinteresta i modnih magazina u potrazi za inspiracijom, a zatim usklađivanje lookova sa crtama lica, bojom puti i kose... I taman kad vam se učini da je ovaj proces beskrajan, tu smo da vam damo 10 predloga svečanih frizura koje su moderne, stajliš i šik, a pristaju svima.

Izbor broj jedan jeste niska punđa, naročito u kombinaciji sa crvenim karminom, ili ako ste za nonšalantan look - niski rep. Elegantne kreacije slagaće se uz raskošne ili razbarušene talase, a svedenom izgledu odlično pristaje ravno isfenirana kosa. Za najekscentričnije tu je igra sa pramenovima, kao i trendi pletenice.

I ne zaboravite - šnalice, rajfovi i gumice su must-have sezone. Odaberite ih umesto nakita i ostalih detalja, i neće vam biti potrebna jaka šminka ili ekstravagantna kreacija.

Inspirišite se i pronađite frizuru za sebe!

1. Niska punđa

2. Niski rep

3. Raskošni talasi

3. Ravno isfenirana

4. Šnalice, gumice, detalji

5. Visoki rep

6. Razbarušeni talasi

7. Igra s pramenovima

8. Wet Look

9. Pletenice

10. Glamurozna duga kosa