Kada pogledate bilo koju listu najpopularnijih frizuraza 2023, ne možete a da ne primetite da su šiške deo svake.

Duge, kratke, talasaste, stepenaste, postoji toliko vrsta šiški koje mogu da odgovaraju vašem obliku glave. Sve što je potrebno jeste malo istraživanja i savet dobrog frizera koji će odrediti vaše karakteristike i prilagoditi ih tako da izgledaju kao da ste rođene s njima. 

Klasične šiške su pravi izbor za one koji su do sada imali frizure koje ne zahtevaju mnogo održavanja, dok su kovrdžave šiške postale totalni hit za trendseterke koje obraćaju pažnju na detalje. Ali ne brinite - trend nesavršenog, neobaveznog i nonšalantnog look-a znači da zaboravite na preterano stilizovanje, feniranje i ravnanje kose.

Takođe, ako čeznete za promenom, ovo je beauty korak koji ne može da prođe nezapaženo. 

Prvobitno su se preporučivale damama u 50-im godinama, još otkako je Monica Belluci prikazala koliko ovaj stil može da doprinese mladolikijem, svežijem i modernijem izgledu, međutim, sada ga nose sve generacije koje žele da izgledaju chic & stylish poput Francuskinja.

Ako ste se konačno odlučili na frizuru sa šiškama, izdvojili smo za vas 10 najboljih primera koje možete da pokažete svom frizeru za inspiraciju.