Bez sumnje, ova sezona je prepuna događaja! Sa toliko venčanja i gala večeri, a već su Nova godina i Božić odmah tu iza ugla. Sve to iziskuje inovativne frizure koje će istrpeti sve (ne)prilike, izgledati stylish, ali i ne utrošiti mnogo vremena na frizeraj.

Često podvrgavanje toplim alatima za oblikovanje kose nije tako dobra ideja jer oštećuje kosu, a da ne pominjemo koliko strpljenja i preciznosti zahteva, a koje mi danas nemamo.

Pa šta na onda preostaje? Frizure bez korišćenja toplih aparata!

Pomerite se nadole za listu od šest frizura bez toplote koje će pojačati toplotu ove sezone.

1. Niska punđa

Svi volimo punđe i zanimljivo je da do kraju dana gotovo svaka frizura završi u punđi. Za šik i elegantan efekat samo skupite kosu u nisku punđu i iskoristite svetlucave kristale ili bisere na jednoj strani.

2. Rajf pletenica

Ova frizura bez upotrebe toplote izaziva pravi vintage vajb! Mlekarska pletenica obuhvata eleganciju i ženstvenost i izgleda dobro na svakoj kosi. To je savršena frizura kada želite kosu da sklonite sa lica, ali da i dalje izgledate slatko!

3. Bubble pletenica

Duža kosa ima taj luksuz da rep može ukrasiti sa nekoliko bezbojnih gumica u nizu i tako poneti jednu među popularnijim frizurama ove sezone. Ona dodaje potpuno novi obrt normalnoj pletenici i bukvalno je potrebno dva minuta da se napravi.

4. Čarapa lokne

Ovaj trend je zahvatio internet munjevitom brzinom. Sve što treba da uradite jeste da obmotate svoju polu vlažnu kosu oko čarape i ostavite je preko noći. Voila! Savršena frizura za brzinsko spremanje i povećanje volumena u kosi.

5. Glam visok konjski rep

Čini se da se nikada ne možemo dovoljno zasititi visokog konjskog repa Ariane Grande ili Kim Kardashian. To je vrhunska frizura za dane kada želite da izgledate fantastično bez mnogo truda. Elegantno je i konturiše lice kao nijedna druga!