Ove sezone aktuelni su trendovi koji dominirali tokom 90-ih i 2000-ih godina. Ljubitelji mode i beauty trendova ponovo vraćaju nas na trendove koje su zvezde poput Jennifer Lopez i Britney Spirs rado nosile pre 20 godina. 

Tada podignuta kosa nije bila potpuna bez uzbudljivog cik-cak razdeljka, dok odevne kombinacije nisu mogle da se zamisle bez farmerica niskog struka. Kada je reč o hair trendovima ove sezone manekenka Bella Hadid vraća nas dve decenije unazad sa frizurom koja je pored nje osvojila i mnoge druge slavne dame.

Bella rado nosi frizuru koja je bila in 2000-ih godina - istaknuti prednji pramenovi. Ova frizura nam pomaže da izgledamo mlađe, a slvane žene poput Juno Temple ili Rachel Zegler predstavile su idenitčnu frizuru na poslednjoj dodeli nagrada Critics' Choice Awards 2022.

Kod novog hair trenda ramenovi koji vise savršeno uokviruju lice i daju mu dozu romantike. Budući da je to nostalgičan trend, ne samo da se osećamo mlađe, nego izgledamo svežije i razigranije s pramenovima ispred.

Zavisno o tome s kojom frizurom želite da nosite pramenove, izgled može biti otmen, cool ili razigran. Napola podignuta ili niska neuredna punđa takođe mogu izgledati razigranije i mlađe s pramenovima ispred.

Evo kako to funkcioniše: jednostavno oblikujte svoju omiljenu frizuru, a zatim izvucite dva tanka pramena uz lice. Možete ih izravnati, uviti ili isplesti u male pletenice po želji. Popravite gelom ili lakom za kosu, i gotovo - nostalgična, pomlađujuća frizura izgleda savršeno!