Kada je reč o izraženim podočnjacima, istina je da ih je se često veoma teško rešiti, čak i kada potražite pomoć plastične hirurgije. Zato ne čudi što mnogi kao glavni adut koriste šminku, međutim ukoliko ste mislili da su slavne ličnosti izuzetak, dozvolite da vas demantujemo.

Da, lako je pomisliti da uz dostupnost najboljih procedura i proizvoda, podočnjaci su ono o čemu ne moraju da brinu, ali istina je potpuno drugačija. Mnoge zvezde muče istu muku, ma koliko da na crvenom tepihu deluju besprekorno.

Ukoliko ste se pitali kako im to polazi za rukom, u pitanju je jednostavan trik koji je već neko vreme veoma popularan na TikToku, a koji će potpuno krenuti vašu make-up rutinu i dati fantastične rezultate.

Reč je o upotrebi pink rumenila umesto setting powder-a, a to je prvi počeo da praktikuje šminker Kylie Jener, međutim istu metodu šminkanja koriste još neke slavne lepotice poput Rosie Huntington-Whiteley, Belle Hadid, Kim Kardashian...

Šminker Kylie Jenner često koristi trik kojim se skrivaju podočnjaci.
Foto: Profimedia Author: Kylie Cosmetics via Bestimage Copyright: Kylie Cosmetics via Bestimage Description: Kylie Jenner pr

Zato i ne čudi viralnost trika, a jedna tiktokerka je u svom videu objasnila celokupan postupak. "Sviđa mi se način na koji Kylie prekriva podočnjake, čujem da njen šminker koristi ružičasti puder kako bi postigao taj look", kaže ona.

Kako prekriti podočnjake rumenilom TikTok/@avonnasunshine

U nastavku videa demonstrira kako sunđerom za šminkanje prvo zahvata rumenilo, a zatim puder u prahu. Zatim otrese višak i setuje korektor ispod očiju.

Rezultati su prilično vidljivi, a to potvrđuje i video Tiktokerke. "Možete videte kako daje taj svežinu i kako je samo sve zajedno prelepo izblendovano", zaključuje ona.