TikTok gotovo svake nedelje isporučuje nove beauty i modne trendove, a ulaskom u jesen vratila nam se preppy estetika, odnosno izglačane bele košulje, blejzeri i mokasine. No, frizure koje se uklapaju u taj stil trenutno doživljavaju svojih 5 minuta slave.

Pripremite se za viđanje sve više zalizanih konjskih repova, urednih balerina punđi i arsenala dodataka za kosu, poput mašni, traka, ukosnica i kopči.

Neka vam kao inspiracija posluži estetika protagonistica serije "Gossip Girl" koja je zlatni rudnik lookova za rekreiranje. Jedna stvar koju nikada nećete videti na Blair Waldorf su neuredni, razbarušeni pramenovi, a čak i ako pogledate boho-chic stil njene najbolje prijateljice Serene van der Woodsen, on je još uvek luksuzan, doteran i promišljen. Obema je sjajna kosa bila zaštitni znak, dok je Blair popularizovala mašne za kosu i beretke.

Kako collegecore trend postaje sve popularniji, na ulicama viđamo sve više elegantnih košulja, blejzera, balonera, kariranih suknji, helanki s printom, kao i naslaganih narukvica, prstenja i ogrlica.