Ako razmišljate o promeni boje kose ove zime, postoji jedan trend koji je privukao najviše pažnje na mrežama. Kašmir plava boja kose je istovremeno mekana, zapanjujuća i glatka baš kao što zvuči.

To je tehnika pramenova, koja se odnosi na kašmir, zbog njegov delikatnog, luksuznog, pažljivo ručno tkanog izgleda čiji je krajnji rezultat prelepo lagan i topao proizvod.

„Kašmir plavuša je trenutno u trendu“, kaže vrhunska londonska frizerka za kosu, Gemma Smidmore, dodajući „koja plavuša ne želi da njihova boja izgleda skupo?“ Što se tiče same boje kose, „Super je meka, meša hladne i tople tonove sa super finim, delikatnim, malim utkanim pramenovima", objašnjava ona. Dodatni plus -lako se održava."To stvara laganu, luksuznu plavu boju koja raste bez ikakvih oštrih prelaza", kaže Gemma.

„Ovo takođe pomaže u kvalitetu i stanju kose jer ne morate da koristite gomilu izbeljivača da biste kreirali ovaj izgled, tajna je u pravoj mešavini tonova“, objašnjava ona.

Što se tiče toga kako da ostane mekana i svilenkasta između poseta salonu, vaša kućna nega kose je ključna. Tokom zime poželjno je da negu kose podignete na viši nivo, češćim korišćenjem maski i ulja, kao i seruma za sjaj kose.