Nebitno koliko ležerna ili pak glamurozna bila, iza svake dobre frizure stoji volumen. Već decenijama vlada činjenica da nema dobre frizure bez raskošnog volumena, a ukoliko je vaša kosa tanka i beživotnog izgleda, onda viralan trik za stilizovanje kose u nastavku morate isprobati!

Moramo priznati da smo do sada probali pregršt trikova za stilizovanje kose, a oduvek su nam posebno atraktivni bili trikovi koji ne uključuju upotrebu toplih uređaja, poput figara ili pegle. Iako je reč o učinkovitim uređajima koji zaista naprave željenu razliku, moramo priznati da retko kada imamo vremena da stojimo ispred ogledala i stilizujemo kosu.

Pored manjka vremena, ovaj način kreiranja željene frizure izbegavamo i zbog toga što je poprilično štetan po kosu zbog izlaganja visokim temperaturama. S druge strane, metode u kojima se ne koriste topli uređaji za kreiranje željene frizure su genijalan izbor jer ne oduzimaju puno vremena te najčešće zahtevaju bazične alate za samo stilizovanje kose.

Tako se kao poslednji hit na TikToku izdvojila frizura koja izgleda kao da ste celo jutro proveli u omiljenom frizerskom salonu, a za koju vam je potreban par čarapa i savitljivih uvijača. Kako biste svaki korak u kreiranju ove frizure odradili bez greške, u nastavku smo izdvojili viralan TikTok video koji će uneti volumen u baš svaku kosu, brzo i jednostavno!

Uvijanje kose bez toplote Tiktok/yeshipolitoo