Nema sumnje da su crvene nijanse kose bile ogroman trend prošle godine, a kako stvari stoje, svoju dominaciju nastavljaju i tokom 2023, ali sa jednim izuzetkom - narandžasti tonovi polako, ali sigurno zameniće nešto zagasitiji, tamniji i bogatiji, među kojima se posebno istakla cherry cola.

Zapravo, ova nijansa poslednjih nedelja je u vrhu trendinga na TikToku, ali i na drugim mrežama, a činjenica da sve više devojaka menja boju kose baš u ovu nijansu dovoljno govori o njenoj popularnosti.

Samo hashtag #cherrycola ima preko 47.5 miliona pregleda, a i varijacije na temu ne idu ispod nekoliko miliona pregleda takođe. Posebno često je biraju brinete koje žele da svojoj kosi daju više dubine, ali je interesantno i da sve više plavuša upravo prelazi u crvenokose jer cherry cola daje svežinu licu za razliku od drugih nijansi crvene.

Šta je tačno cherry cola?

Ova nijansa crvene je savršena ravnoteža, jer radi kao lepa dopuna svim tipovima tena, nevezano da li imate svetlu ili nešto tamniju kožu. Specifičnost joj daje i to što možete da se igrate, te da dodate malo više "vatre", ili pak da težite nijansi maline ili grožđa, šta vam se više dopada.

Cherry Coca može da varira od crvene sa malo braon boje, pa sve do gotovo boje vina.

Idealna je za one koji nisu sigurni da li žele da drastično promene boju kose, jer je možete raditi tako da se jedino vidi pod specifičnim osvetljenjem, odnosno, kao preliv.

Varijacije cherry cola nijanse

Ova boja fantastično izgleda kako kada ofarbate celu kosu, tako i kada radite pramenove, ili balayage. S obzirom da se ne ispira tako brzo kao klasične crvene, budite sigurni da ćete duže vreme imati lepu boju kose, što joj je još jedan plus i razlog zašto će baš ovog proleća veliki broj dama izabrati baš cherry coke.