Ako je ijedan boja kose doživela svoj veliki povratak, to je ona zasigurno bakarna. Ova nijansa crvene polako, ali sigurno postaje glavni trend proleća 2022, a u prilog tvrdnji ide i to što se sve više dama sa svetske scene odlučuje da pređe u tabor crvenokosih.

Prva je bila Gigi Hadid i to još prošle godine kada se za potrebe Versace revije jesen/zima 2021. prefarbala u ovu vatrenu nijansu. Od tog trenutka, trend copper crvene kose samo dobija na zamahu, a one koje su se odlučile na veliku promenu su: Doja Cat, Sydney Sweeney, Sophie Turner, Barbie Ferreira, Kendal Jenner i mnoge druge.

Kendal Jenner nedavno je promenila boju kose.
Profimedia 

Međutim, sada se listi pridružila i jedna od najperspektivnijih manekenki današnjice - Kaia Gerber. Lepotica je pokazala novu boje kose na zabavi pre dodele Oskara u Los Anđelesu, a zbog frizure je pobrala samo komplimente.

Nijansa koja se kreže između bakarne i kestenjaste savršeno je pristajala njenom tenu, gotovo kao da je prirodna riđokosa.

Kaia Gerber promenila je boju kose.
Profimedia 

Crvena kosa definitivno doživljava svoj svetli trenutak, a ukoliko želite da krenete stopama Kaia Gerber ili neke druge slavne ličnosti koja je promenila frizuru, najbitnije je da razmislite koja nijansa vam se najviše dopada, kao i da li će biti komplementarna vašoj boji kože i boji očiju. kao i sa plavom kosom, i crvena može svima da stoji dobro ali samo ukoliko odaberete pravu nijansu.