Seda kosa odavno je više trend nego tabu jer sve više osvešćeno prihvatamo starenje kao sastavni deo života. Ipak, ako ste među onima koji to žele da je prikriju, ovaj vodič je za vas.

U nastavku donosimo listu 5 najboljih farbi za sedu kosu, a koje možete naći na našem tržištu!

Revlon Colorsilk Hair Color

Ovaj proizvod ne sadrži amonijak i pruža 100 posto pokrivenost sivim pramenovima sa bojom i sjajem salonskog kvaliteta.

L’Oreal Paris Ekcellence Creme

Ova color creme je formulisana sa kompleksom Pro-Keratina koji štiti vašu kosu dok je boji hranljivim tretmanom. Dostupna u različitim nijansama, ova jedinstvena formula neguje vašu boju, vaš skalp i vašu kosu. I nema snažan toksičan miris kada se nanese (uvek plus!).

KYO Color System

Bez amonijaka i para-fenilendiamina (PPD), ovaj premaz štiti, hrani i obnavlja kosu zahvaljujući kombinaciji morskog kolagena i keratina. Farbanje kose KYO bojom obezbeđuje prekrivanje sede kose bez štetnih efekata na vlasište, uz korišćenje minimalnih alkalnih sastojaka za poboljšanje sjaja i intenziteta boje.

profimedia-0752797160.jpg
GOOP / Planet / Profimedia 

Keune Tinta Color

Keune Tinta Color boje za kosu sa proteinima svile koji jačaju kosu i daju joj sjaj, sadrže LP-300 Stabilizator boje i Solamer -UV zaštitu od sunca. Boja je dugotrajna i ne sadrži parabene. Formulisana je na bazi kokosovog ulja, dok u svom sastavu sadrži i arganovo ulje, ali i mnoga druga esencijalna ulja. Efektno i totalno pokriva sede. Prijatnog je mirisa i odlično neguje, štiti i revitalizuje kosu.

Syoss Oleo Intenses

Još jedan pouzdan primer je 25 nijansi i bez amonijaka pandan Syoss Oleo Intenses sa paletom od 21 jedinice. Savršena za prekrivanje sedih pramenova i moćna toliko da produžava vreme između poseta salonu za tri nedelje. Osim toga, neprimetno se stapa sa postojećom trajnom bojom.