Ako žudite da promenite svoj izgled, imamo predloge za vas. Bez obzira da li želite da promena bude drastična ili suptilna, i najkraći odlazak kod frizera uticaće na vaše samopouzdanje i dati vam neku novu energiju. 

Nakon 40. godine posebno obraćamo pažnju na to kako frizura pristaje našim crtama lica, a postoje neke koje bez dileme pristaju svima. U nastavku otkrijte 3 sofisticirana, chic i moderna predloga koja će imati anti-age efekat - sačuvajte slike i zakažite termin u svom omiljenom salonu! 

Pixie Cut

Ovaj pixie cut koji nosi Charlize Theron je magičan jer odmah stavlja u centar pažnje njenu strukturu kostiju, oči i ljupke crte lica. To je frizura kojoj nije potrebno redovno održavanje, uvek izgleda prefinjeno (posebno s razdeljkom na stranu!), a čini da i proređena kosa izgleda voluminoznije i zdravije. Frizeri savetuju ovu frizuru ženama sa prirodno ravnom kosom, a samu dužinu možete da prilagodite svojim karakteristikama.

profimedia-0491186019.jpg
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

profimedia-0737147380.jpg
Michael Tran / AFP / Profimedia 

Isfenirana bob frizura

Klasični bob se danas može podeliti u nekoliko različitih „bob“ verzija, a svaka od njih vodi svoj život. Bilo da je to asimetrični, superkratki, italijanski, francuski, ili neki četvrti, instant će modernizovati vaš izgled, naročito ako je dobro stilizovan (za specijalne prilike isfenirajte ga unazad za dodatnu otmenu notu). U kombinaciji sa smart casual modnom kombinacijom, sačinjenom od sakoa, dobre košulje, jeansa i udobnih patika, pokazaćete svoju najmoćniju stranu.

profimedia-0497500046.jpg
Michael Tran / AFP / Profimedia 

profimedia-0769427605.jpg
Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia 

profimedia-0497218478.jpg
Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia 

 Talasasti lob (i šiške!)

Talasi u kosi nose posebnu notu elegancije, a posebno kod srednje dužine. Za sve one koji ne žele da se šišaju na kratke dužine, lob frizura je pravi odabir. Obratite pažnju da dužina bude tik iznad ramena, a biće joj potrebna redovna stilizacija da uvek izgleda uredno. Posebna preporuka? Ošišajte zavesa šiške koje su trend godine i dobićete najmoderniji izgled!

profimedia-0643365100.jpg
VALERIE MACON / AFP / Profimedia 

profimedia-0325196978.jpg
Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia