Kada je reč o hair departmentu, postoji jedna frizura koja nikada ne gubi svoj šarm, već odoleva svim trendovima i ostaje sinonim za eleganciju i jednostavnost - u pitanju je sleek bunpunđa. Ova frizura savršeno odražava clean girl estetiku, te će čak i dijametralno suprotnoj mob wife eri, ostati svepristutna.

Praktična Sleek BallerinaBun frizura, može biti vaš adut u svim onim situacijama kada nemate dovoljno vremena za feniranje, a potrebna vam je frizura. Iako možda tako ne izgleda, ona je jednostavna za pravljenje, a ostavlja utisak kao da je mnogo više truda uloženo u nju. 


Nije važno da je li vam kosa u potpunosti čista jer se to kada završite sa njenim stilizovanjem svakako neće primetiti. Čak ćete je i lakše oblikovati ukoliko je prošao jedan dan od poslednjeg pranja. 

Prvi korak jeste da kosu blago pokvasite vodom kako biste lakše upravljali dlakom. Sledeći korak je nanošenje gela za kosu nakon čega prstima treba proći kroz nju. Važno je da dobro rasčešljate gel i začešljate kosu. Možete se poslužiti i posebnom gustom četkicom za zaglađivanje dlake. Iako je najčešća praksa nositi razdeljak na sredini, frizura podržava i razdeljke sa strane za malo naglašenije glam izdanje.


Vezanu kosu zatim vrtite kako biste dobili punđu u obliku pužića, pričvrstite je još jednom gumicom i ukosnicama (ako je potrebno), te na kraju dodajte lak za kosu. 

Et voila, u samo nekoliko koraka dobiićete frizurukoja, ako je napravljena kvalitetno, može da stoji u toku čitavog dana.

Izvor: Storybook