Još jedan dan, još jedan besprekoran izgled od Zendaye. Glumica trenutno privodi kraju press turneju u vezi svog novog filma s teniskom tematikom, Challengers. U sklopu kampanje, jedna od najpopularnijih mladih glumica današnjice pojavila se i na polufinalu teniskog turnira u Monte Karlu.

Prestižni događaj poznat je po svojoj raskoši, a Zendaya je bila ta koja je publici pružila lekciju o tome kako poslužiti old money estetiku. Glumica je kanalisala staru školu elegancije Grace Kelly, iskoristivši priliku da, dok je bila u Monaku, oda počast preminuloj princezi zemlje frizurom koja je značajno podsećala na Graceinu čuvenu nežno uvijenu bob frizuru sa razdeljkom sa strane.

I zaista, glam tim Zendaye zaslužuje samo pohvale. Hair stilisktinja Ursula Steven, konstantno pomaže zvezdi da dostigne sledeći nivo glamura, a Zendajina boja kose u zlatno-smeđoj boji, uparena sa doteranim talasima i bujnim volumenom, pružila je vibracije Zlatnog doba.

Osiguravajući da sve bude na svom mestu (i više od toga) stilista Zendaye, Law Roach, koordinisao je all-white preppy kombinaciju u old money stilu. Naime, glumica je rekreirala izgled u teniskoj uniformi, aludirajući na profesionalnu sportistkinju Althea Gibson - prvu Afroamerikanku koja se takmičila na Američkom nacionalnom prvenstvu u tenisu 1950. godine.

Izvor: ELLE/N.K.