Kolagen je ključan za mladolikost, čvrstinu i vitalnost naše kože. Nažalost, kako starimo, njegova prisutnost opada. Iako možemo usporiti ovaj proces redovnim vežbanjem, zdravom ishranom, unosom vitamina C i masažom lica, smanjenje kolagena je neizbežno. Zbog toga se javlja potreba za pronalaženjem pomoći u podsticanju njegove proizvodnje.

Najnoviji proizvod iz Avon laboratorije, Anew Skin Renewal Power krema za lice, predstavlja revolucionarnu saradnju dermatologa i naučnika. Ova krema sa visokom koncentracijom Protinola, čak 10x više, i dodatkom niacinamida, obezbeđuje koži sjaj i čvrstinu. Ova dva koncentrovana sastojka stvaraju pravu magiju na licu, podstićući snažnu i vidljivu proizvodnju kolagena.

Anew renewal velika fotka 2.jpg
Promo 

Protinol™, sinonim za revolucionarnu i inovativnu tehnologiju, nagrađen čuvenom Edison nagradom, aktivira dve vrste kolagena, pružajući koži potrebnu hidrataciju i hranljive sastojke i omogućavajući brzu anti-age transformaciju kože. Sa druge strane, niacinamid brine o teksturi i tonu kože, podstiče aktivaciju obnavljanja površinskih ćelija kože, smanjujući pojavu bora i fleka, čineći kožu blistavom i osveženom.

Anew renewal velika fotka.jpg
Promo 

Ali to nije sve. Osim što pruža intenzivnu negu, ova moćna dnevna i noćna krema ima još jednu tajnu: laganu teksturu. Možete je naneti u tankom sloju, a da pritom ne osećate težinu ili lepljivost. Umesto toga, vaša koža će biti svilenkasto glatka, gotovo kao da diše uz svaki dodir.

Anew renewal velika fotka 7.jpg
Promo 

Zato, dozvolite svojoj koži da oseti čaroliju svakodnevnog luksuza uz Anew Skin Renewal Power kremu. Ovo pravo malo čudo dostupno je u majskoj Avon brošuri po ceni od 1580 RSD. Ako poručite online putem http://www.avon.rs stiže direktno na vašu adresu.

Izvor: ELLE/N.K./Promo