OVO JE UBEDLJIVO NAJBOLJI NAČIN DA NAPRAVITE LOKNE BEZ TOPLOTE: Potrebna vam je jedna scrunchie gumica i lak za kosu!

Ukoliko želite da uvijete kosu bez toplote, bez da je oštetite, isprobajte metodu sa scrunchie gumicama.

Profimedia

Ukoliko želite da dobijete neodoljive lokne, ali bez upotrebe pegle ili drugih alata za stilizovanje, postoje brojni načini da to učinite bez da oštetite kosu.

I ne brinite se, rezultat će biti gotovo identičan kao kada kosu uvijate na standardne načine, ali ona neće biti suva i lomljiva, a sve što vam je potrebno, verovatno već i imate u neseseru.

Naime, TikTok, kao i uvek pristiže u pomoć, a jedan od najviralnijih trikova za lokne oduševiće vas, na prvom mestu jer je potrebno minimalno vremena za stilizovanje, a potom i jer nema upotrebe toplote. 

Sledite pravila za postizanje lokni uz pomoć scrunchie gumica koje će vam dati volumen u trenu!

1. Spremite nekoliko scrunchie gumica oko kojih ćete uvijati pramenove.

2. Podelite kosu, a najpre šiške spojite, našpricajte lakom za kosu, a zatim počnite sa uvijanjem. Kosu provlačite kroz gumicu kao da vežete rep, a zatim u drugom krugu provlačenju počnite sa provlačenjem pramenove oko repa na način da popunite celu gumicu. Zatim dobijenu punđicu zakačite šnalom za koren.

This browser does not support the video element.

Lokne bez toplote   Tiktok/audreyvictoriax

3. Zatim kosu podelite na dve strane, našpricajte lakom za kosu, a potom nastavite sa identičnim načinom uvijanja oko rubova gumice i sve zakačite šnalom.

4. Prespavajte sa punđama i sledećeg dana uživajte u kovrdžavoj i zdravoj kosi.