Ove godine beauty svetom dominirale su različite frizure, od boba i njegove duže verzije, loba, do različitih verzija frizura sa šiškama i raščupanih stilova.

U ovoj zimskoj sezoni ,za kraj godine, izdvojila se jedna frizura namenjena dugoj kosi, a reč je o nežnoj verziji obožavane frizure talasa. Inspirisana ženstvenim francuskim stilom, „Francuski novi talas” frizura su sofisticirani i meki talasi sa manje izraženom teksturom od klasičnih talasa.

Poznate zvezde kao što su Irina Shayk, Dua Lipa, Priyanka Chopra, Khloe Kardashian već su nosile ovu frizuru, a ne sumnjamo da će ovaj elegantni izgled nastaviti da se širi.

Priyanka Chopra nosi meke talase.
Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Opuštenija verzija talasa koji daju blago raščešljani efekat i veći utisak prefinjenosti od klasičnih, beachy talasa. Ovu frizuru možemo nazvati savršeno nesavršenom sa divnim sjajem i minimalnim trudom održavanja koji zahteva, što je čini odličnim izborom za zimu.

Iako je prvenstveno namenjena dužoj kosi, to ne znači da ne možete isprobati ovu frizuru nestrukturiranih i mekih talasa i ako imate kraću kosu. Ova frizura će joj taman dodati sofisticiranu teksturu kojoj težimo!