Fracuska punđa je jedna od onih frizura koja je sinonim za eleganciju. Idealna je za svečanija dešavanja, venčanja, i slične prigode, kada vam je potreban dašak glamura, međutim, dobar je izbor i za poslovne varijante, pogotovo ako postoji strožiji kodeks oblačenja.

Međutim, iako je veoma lepa, ovakva frizura godinama uživa reputaciju teške za napraviti.

Međutim, iako je veoma lepa, ovakva frizura godinama uživa reputaciju teške za napraviti.

Istina je da postoji lakši način da dobijete ovakav vanvremenski look bez pomoći frizera, i to u par koraka. Kako je takozvana "french twist bun" jedna od stilova koji su gotovo preko noći postali veoma popularni, na TikToku se mogu naći sjajni i pre svega laki tutorijali za koje vam ne treba ništa više od gumice i ukosnica.

Pogledajte video:

NIKAD NIJE BILO LAKŠE NAPRAVITI FRANCUSKU PUNĐU: U par koraka do savršene frizure koju ćete obožavati TikTok/emilymholland

Dakle, potrebno je da očešljate kosu i vežete je do pola u rep, a potom nežno prstima izvučete pramenove kose kako biste dobili lepši profil.

Deo repa koji viri vežite gumicom pri kraju, raširite ga i prebacite preko mini punđe, a potom pričvrstite ukosnicama i voila! Vaša francuska punđa je gotova za samo nekoliko minuta.

Uostalom, pokušajte i same. možda će vam biti potrebno nekoliko pokušaja, a sigurni smo da će vam podstrek biti i krajni rezultat koji je zaista fantastičan.