Kada smo našoj beauty urednici pokazali ovu fotografiju koja je raspalamsala polemike na društvenim mrežama, ona je samo obeshrabreno odmahnula glavom i rekla: "Svi hoće da znaju šta ta žena jede!"

Činjenica je da J.Lo ima fantastičnih 50 godina, dvoje dece, karijeru koja traje duže od tri decenije, godine rada i rada, projekata i projekata, od kada se za njeno ime zna, a ceo svet za nju je saznao još davne 1997. kada je tumačila vodeću ulogu u filmu o najvećoj latino zvezdi novog doba, pevačici Seleni.

Od te 1997. pa do danas, reklo bi se da je Jennifer Lopez promenila pravac što se tiče karijere, značajno više se usmerila ka muzici, a što se tiče izgleda..pa, promenila se samo njena boja kose.

Dakle, naša urednica lepote smatra da 50-godišnja pevačica sasvim sigurno pazi šta jede, kako živi, vredno trenira, još vrednije se odriče svega i svačega, ali je sasvim sigurno da poznaje jako dobrog estetskog hirurga.

(Pogodite koje godine su uslikane fotografije na kojima je Jennifer Lopez)

Međutim, nas sada interesuje kako je postigla ovaj svež #nomakeup izgled i izgleda tako dobro.

I ovaj recept je prilično jednostavan, ali u njemu se ipak nalazi nešto šminke, a mi bismo rekli i da je to očigledno (sem, za šta jedni smatraju da jeste definitivno tako, ako pevačica tek nije izašla iz teretane). 

(Žene koje izgledaju bolje nego pre 15 godina)

Dakle, rumenilo u tonu breskve i malo suvog ulja za lice.

To je sve i to će zaista dati željeni rezultate za svež izgled.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/