Da li ste kao i mi ljubitelji drvenastih, mošusnih i unisex parfema? Trudite se da uvek budete na bezbednoj distanci od ''zagušljivih'' cvetnih nota? Ne radujete se letu samo zato što svoje omiljene opojne parfeme morate da zamenite cvetnim buketima?

S obzirom na to će kraj pandemije obeležiti naš novi početak, na to-do listi nam se našao i zadatak: pronaći savršeni cvetni parfem. O da, mošus može da se zaljubi u ružu, a pačuli u jasmin - jer ljubav je nepredvidiva. Dok priroda buja, a mi uživamo na suncu, cvetne note polako, ali sigurno postaju centralni deo naše beauty police. Obratite pažnju da kombinacija bude lagana, osvežavajuća, ali i karakteristična - treba da se izdvojite ovog leta.

Na kraju krajeva, u narednih nekoliko meseci moraćemo da nadoknadimo sve propušteno, a za to će nam biti potrebno mnogo različitih parfema, kako za odlazak na posao, tako i za odlazak u klub. Cvetni mirisi su ženstveni, romantični i nežni, i zato ih nosite uz lokne, lepršave haljine i raskošan nakit. 

Ako ste skeptični, počnite sa Orpheonom (Diptique) čija oštra drvena baza dominira, dok mu jasmin daje svežinu. Magnolija je kraljica cvetne poezije pod nazivo Beautiful Magnolia (Estee Lauder), a delikatna je poput prvog prohladnog prolećnog jutra. Ukoliko ste voleli zlatni Daisy (Marc Jacobs), vreme je da probate njegovu tamniju i intenzivniju verziju.

U galeriji otkrijte svoj savršen cvetni parfem za predstojeće leto!

Čak iako ne volite cvetne parfeme, ovi će vas očarati