Dobro je poznato da određenim mirisnim notama muškarci prosto ne mogu da odole. Naravno, iako su ukusi različiti, određene kombinacije prednjače kada je reč o zavođenju.

Tako su, primera radi, u samom vrhu, kombinacije lista mandarine i belog bibera, a odmah potom su crna ruža sa božurom, jasminom i mošusom... međutim, tu nije kraj.

U nastavku vam otrivamo pet najsenzualnijih i najzavodljivijih mirisnih nota prema mišljenju muškaraca...

1. Womanity, Thierry Mugler

Womanity, Thierry Mugler je jedan od najsenszalnijih parfema.
printscreen/Thierry Mugler 

Najekstravagantniji parfem na našoj listi je miris Womanity. Parfem sadrži mirisne note jagoda, kavijara, đumbira i morske vode. Kombinacija aroma zvuči jako neobično, ali odmah dotiče vaše i srce vašeg muškarca.

2. Miss Dior Absolutely Blooming, Christian Dior

Miss Dior Absolutely Blooming, Christian Dior parfem muškarci prosto obožavaju.
printscreen/dior 

Malina, šipak i crna ribizla zvuče kao eksplozija strasti koja otvara vruće i seksipilne note ruže i ružičastog bibera. Miss Dior Absolutely Blooming je nova mirisna varijacija Miss Dior Blooming Bouquet edicije, zamišljena kao seksipilnija, strastvenija i modernija. Kompozicija sadrži tri sloja: crveno bobičasto voće, majsku ružu, božur i beli mošus.

3. My Burberry Black, Burberry

My Burberry Black, Burberry jedan je od omiljenih parfema koje muškarci vole na ženama.
printscreen/Burberry 

Ovaj parfem je veoma sofisticiran i miriše na vrt posle oluje, mešajući zelene i cvetne note. Mirisna toaletna voda sadrži note jasmina u vrhu, srce kandirane ruže i soka od breskve, i bazu ćilibara i pačulija. Parfem je kreirao Francis Kurkdjian.

4. Daisy Eau So Fresh, Marc Jacobs

Daisy Eau So Fresh, Marc Jacobs je jedan od parfema zbog kog nema šanse da vas ne primete.
pritnscreen/marc jacobs 

Grejp, malina i kruška - slatki voćni parfem podseća nas na ukusan desert kojim želimo da se zasladimo. Daisy Eau So Fresh namenjen je mlađoj populaciji. Ovaj miris je laganija interpretacija predhodnica sačinjena od crvenog grejpa, maline, zelenog lišća, kruške, ljubičice, divlje ruže, ličija, latica jasmina, cveta jabuke, mošusa, šljive i kedra.

5. Si Intense, Giorgio Armani

Si Intense, Giorgio Armani je parfem koji muškarci obožavaju.
printscreen/Giorgio Armani 

Miris sa eteričnim uljem ruže i nerolijem zvuči tajanstveno i očaravajuće. Obožavaćete ga i vi i vaš muškarac. Si Intense je opisan kao moderni chypre miris. Otvara se akordom lista i pupoljka i ekstraktom iz srca crne ribizle. Tu su još sveže note mandarine i bergamota uz svileni dodir frezije. Srce se razvija esencijom majske ruže i absoluta nerolija, uz akorde osmantusa. U bazi su pačuli, vanila i drvene note.