Jednostavno je - čak i najlepša odevna kombinacija postaje osrednja bez parfema, tog završnog pečata posle kog zaista sve izgleda neodoljivo.

Sigurno u svom životu poznajete osobu koja ima omiljeni parfem koji je njen zaštitni znak. Ipak vi ste još uvek u potrazi za onim pravim zbog kog će svi pomisliti na vas kada ga osete u blizini.

Zahvaljujući poznavaocima parfema na različitim društvenim mrežama kao što su Instagram, Twitter i TikTok, sada imamo priliku da steknemo poverenje u kupovinu parfema koji su trenutno najpopularniji u viralnom svetu.

Bez obzira na to da li preferirate slatku ili začinjenu notu, ove neodoljive parfeme koji su postali viralni na TikToku svakako vredi isprobati.

Kilian Love, Don't Be Shy

Poznatiji i kao skriveni mirisni dragulj po kom je Rijana prepoznatljiva. Parfem je satkan od nota cveta narandže, nerolija, ruže i marshmallowa - sladak je i vrlo postojan. Definitivno je jedan od onih parfema za kojim se svi okrenu kada osoba koji ga nosi uđe u prostoriju.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Za ovaj parfem su mnogi saznali upravo na Tiktoku od omiljenih influensera koji neprestano hvale njegov zavodljiv miris. Uniseks miris sadrži note jasmina, šafrana, kedrovine i ambre – a mnogi influenseri tvrde da će Baccarat Rouge 540 ostaviti pozitivan utisak. Od 2017. godine, kada je predstavljan, nalazi se na listama top deset najtraženijih parfema sveta.

Zara Red Temptation

Prethodni parfem košta skoro 250 evra, ali možete mirisati jednako sofisticirano za mnogo manje novca.
Zara Red Temptation je pristupačna kopija Baccarat Rouge 540 mirisa. Jedna Tiktokerka tvrdi da mirišu gotovo isto, iako je ovaj parfem dosta povoljniji.

Zara Red Temptation parfem TikTok/ jesssscca

Byredo Gypsy Water

Ovaj parfem je osvojio Instagram koji morate barem jednom u životu imati.U pitanju je osvežavajući, letnji miris. Sadrži note bergamota, limuna, bibera i bobica kleke što ga čini slatkim ali upečatljivim mirisom.

Maison Margiela Replica Beach Walk

Još jedan Tiktok hit među parfemima. Maison Margiela’s Beach Walk, poznat je po svojim nostalgičnim notama, sadrži note bergamota, ružičastog bibera, kokosovog mleka i limuna koje vas vraćaju u letnje noći.