Sigurno ste primetili filter na Instagramu koji vašu kožu čini staklenastom. Imamo iznenađenje za vas - od sada možete taj izgled postići i izvan virtualnog sveta.

"Kada pomislite na staklo, zamislite ravnu i glatku površinu. Staklena koža je super reflektirajuća koža, poput vode, više nego metalik izgled", kaže Wolff.

Možda ste pomislili da treba samo da nanesete puno slojeva highlightera, no tajna staklene kože je način na koji nanosite iluminator, a ne količinu koju koristite.

"Jedna od najvećih grešaka koje ljudi čine misleći da će postići taj izgled je da samo trebaju primeniti više proizvoda. To nije slučaj. Umesto toga, usredsredite se na mesto gde stavljate highlighter. Radi se o pametnom pronalaženju onih tačaka na vašem licu koje taj efekat postižu. To je ono što stvara iluziju vrlo sjajnog završnog sloja, dok vaše lice izgleda prirodno. "

"Sednite ispod dobrog svetla i utvrdite na koje delove lica svetlo udara", kaže Wolff. "Učinite to uz pomoć vaše hidratantne kreme, jer će tako vaša koža biti malo vlažnija i reflektirajuća, što olakšava vežbanje."

"Možda ćete morati da istaknete svoje jagodice, ali to činite samo na visokim tačkama, jer u suprotnom rizikujete naglašavanje nabora oko očiju. Takođe, možete otkriti da područje oko nosa hvata svetlo, ali to je jedino mesto na kojem verovatno želite da izbegnete isticanje. Nemojte da preterujete ni s bradom, jer to može učiniti da izgledate masno, a ne sjajno - pogotovo kad se dan nastavlja."