Vreme odmora je uveliko počelo, ali zato kreću i ozbiljni popusti!

Naša redakcija je počela sa laganim, ali intenzivnim beauty pripremama za odmor, i ako nas pitate, sad je idealno vreme za kupovinu novog parfema!

Leto nam, kao što možete i sami da se uverite, svojim nepodnošljivo visokim temperaturama jasno govori da se stacioniralo, te je sada idealno vreme da se oslobodite teških mirisa i pronađete nove laganije parfeme koji će vam doneti potrebnu svežinu.

Odmah da se razumemo, kada kažemo laganiji, nikako ne mislimo na manje dugotrajan na koži, čak naprotiv, u potrazi smo za mirisima koji odolevaju vrućinama i bez obzira na okolnosti ostavljaju trag na koži tokom celog dana.

Na kraju krajeva, u narednih nekoliko meseci moraćemo da nadoknadimo sve propušteno, a za to će nam biti potrebno mnogo različitih parfema, kako za odlazak na posao, tako i za odlazak u klub.

Ukoliko imate na umu neki miris, u parfimerijama ima dosta vrlo popularnih parfema koji su trenutno sniženi i do 50 %.

Iako je izbor parfema definitivno teška i veoma lična stvar, predlažemo da sledeću listu sačuvate u svojoj galeriji na telefonu, kako biste znali odakle da započnete istraživanje sledeći put kada se uputite u šoping.

Lilly.rs Sniženi parfemi za leto 2022.