Ma koliko da nam ponekad smetaju visoke letnje temperature, ipak većina nas voli leto jer nam daje mogućnost da se za šetnju plažom i gradom ili za večernje opuštanje na terasama restorana i u baštama kafića spremimo u dva poteza. Haljina i sandale ili japanke i… gotovo!

U tu lakoću se ne uklapa teška šminka i rado je izbegavamo. Ali, ipak želimo da lepo izgledamo, zato nam je važno da naša koža izgleda sveže i blista.

Pitanje je samo kako da to postignemo.

Odgovor na to pitanje staje u samo dve reči – intezivna hidratacija.

Zato u rutinu dnevne i noćne nege obavezno uključite Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster koji trenutno i intezivno hidrira kožu dajući joj novi sjaj i jedrinu, istovremeno ublažavajući bore. Dubinska, 24-časovna hidratacija koju pruža ovaj serum lake geg formulacije zasniva se na udruženom dejstvu dva najpoznatija i najpouzdanija čuvara hidriranosti kože - hijaluronskoj kiselini i glicerinu.

Zato u rutinu dnevne i noćne nege obavezno uključite Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster koji trenutno i intezivno hidrira kožu dajući joj novi sjaj i jedrinu, istovremeno ublažavajući bore.
Eucerin 

Da biste tokom redovnog čišćenja kože umesto dodatnog isušivanja obezbedili koži dodatnu hidrataciju, birajte preparate koji su blagi ali efikasni poput Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] 3u1 Micelarne vode. Zahvaljujući formulaciji koja sadrži izrazito blage, ali efikasne sastojake za čišćenje i hijaluronsku kiselinu, ovaj preparat temeljno će ukliniti sve nečistoće i šminku, istovremeno hidrirajući kožu i pomažući joj da održi svoj prirodni balans.

Da biste tokom redovnog čišćenja kože umesto dodatnog isušivanja obezbedili koži dodatnu hidrataciju, birajte preparate koji su blagi ali efikasni poput Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] 3u1 Micelarne vode.
Eucerin 

Klinički i dermatološki dokazano oba ova preparata pogodna su i za osetljivu kožu.

Isto važi i za Eucerin®UreaRepair PLUS Parfimisani losion sa 5% uree, kada je u pitanju nega tela. Ceramidi u formulaciji ovog preparata jačaju barijernu funkciju kože i sprečavaju gubitak vlažnosti, dok urea poboljšava sposobnost kože da vezuje vodu. Blag, ali prijatan miris ovog preparata doprineće da ga radije i redovnije koristite, čime ćete odložiti pojavu simptoma dehidracije do 48 sati i učiniti kožu glatkom, mekom i elastičnom.

Isto važi i za Eucerin®UreaRepair PLUS Parfimisani losion sa 5% uree, kada je u pitanju nega tela. Ceramidi u formulaciji ovog preparata jačaju barijernu funkciju kože i sprečavaju gubitak vlažnosti, dok urea poboljšava sposobnost kože da vezuje vodu.
Eucerin