Pre samo 4 godine Kate Moss je donela odluku da se povlači iz noćnog party života i loših navika sa kojima su je povezivali još od 90-ih godina. Ipak, ona je uprkos burnom načinu života ostala boginja lepote, koja u rukavu uvek nosi najbolje beauty trikove, te koristi samo proverene beauty proizvode.

Upravo to znanje sada je odlučila da pretoči u lični beauty brend pod nazivom Cosmoss. Naime, slavna manekenka okačila je video-najavu na svoj Instagram nalog sa porukom ''prati me do kosmosa'', nagoveštavajući da će se poput Gwyneth Paltrow i drugih zvezda oprobati i u biznisu lepote.

 „Cosmoss se oslanja na izvanredno životno iskustvo Kate Moss — spremna je da podeli svoje putovanje samoprihvatanja i da slobodno bude ono što jeste“. 

Lansiranje je zakazano za 1. septembar, a prve informacije govore da nam stižu 3 proizvoda: detox čaj, kanabisovo ulje za lice i pročišćujući mist za prostor. Wellness proizvodi otelotvoruju podmlađivanje, ravnotežu, isceljivanje u svim segmentima života.

„Svaki Cosmoss proizvod je izraz blagostanja, pomno napravljen od moćnih, prirodnih supstanci. Svaki ritual otvara vrata ka balansu, obnavljanju i samoljubavi. Miris kosmosa tu je da vas upotpuni“.