Obrve su deo lica koji zaista pravi razliku i ima moć da transformiše ceo izgled. Trendovi obrva se često menjaju, a stručnjaci za šminkanje vole da se igraju njihovom debljinom i oblikom. Ali bez obzira na trendove, prirodno definisan izgled obrva je uvek u modi, a prirodne obrve svakodnevno najviše biramo.

Iako se najpoželjniji oblik obrva menja iz godine u godinu, svi se možemo složiti da će prirodne i definisane obrve zauvek biti naš prvi izbor. Osim što s vremena na vreme morate kod profesionalca ili kod kuće da definišete oblik obrva, sve što vam je potrebno za prirodan izgled je jedan pouzdan proizvod. Najbolji tip proizvoda koji možete imati u torbi za šminkanje je gel za obrve. Prozirni gel za obrve će odvojiti i ojačati svaku dlačicu u samo nekoliko poteza. Ako je potrebno, popunite sve praznine svojom omiljenom olovkom za obrve, a zatim nanesite gel za savršene obrve tokom dana.

Dobri gelovi za obrve ne samo da će ojačati vaše obrve, već će biti i nežni po njih. Kada su u pitanju proizvodi za obrve, gelovi u boji će retko moći da drže obrve na mestu kao što to mogu providni gelovi, što ih čini must have proizvodom u neseseru. Najbolje rezultate ćete postići ako nanesete gel u pravcu rasta obrva i postignete željeni oblik. Još jedna nezaobilazna prednost ovih proizvoda je što ih možete koristiti umesto maskare za potpuno prirodan izgled.

Izabrali smo najbolje gelove sa kojima ćete učvrstiti obrve, pogledajte u nastavku!

NYX Professional Make up Control Freak

Makeup Revolution Extra Hold Brow Glue

E.l.f. Brow Lift

Benefit Cosmetics 24HR Brow Setter

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel