Da su se devedesete nesumnjivo vratile jasno govore kako modni tako i u beauty trendovi. Uticajni ljudi širom sveta već donose neke od najpopularnijih stilova. Zoe Kravitz je, na primer, u modu vratila mikro šiške, dok je Bella Hadid pokazala izblajhane obrve.

Ipak, iako Bella Hadid u modu vraća prvo tanke, a zatim i izbljahane obrve, na tronu popularnosti su još uvek guste, uredne i lepo začešljane dlačice - što ne znači da je kolektivna opsesija obrvama završena. 

Bella Hadid je pobornica tankih i izblajhanih obrva, dok su u trendu još uvek guste i raščupane.
pritnscreen/instagram 

Naprotiv, uredne obrve prirodnog izgleda itekako su poželjne, pa nam se poslednjih godina nudi sve više tretmana koji obećavaju savršene rezultate.

Trendovi stilizovanja obrva se menjaju iz časa u čas; od izrazito tankih, izblajhanih, preko strogo oblikovanih, popularno nazvanih Instagram obrva, da bi danas apsolutni hit bile raščupane obrve.

One su najčešće rezultat brow up tretmana, ali da biste postigli isti efekat nije potrebno da trošite novac na tretmane svakih 6 nedelja. Kao zamena za brow up pojavio se proizvod koji je postao obavezan u neseseru svake devojke pored pudera, ruža za usne i maskare, a u pitanju je sapun za obrve.

Na popularnoj društvenoj mreži Tik Tok ovih dana ne prestaje da se priča o povoljnom setu brenda Essence - Brow Styling Soap, a koji sadrži baš sve ono što vam je potrebno za lepši izgled obrva.

U ovom roze setu dolazi sapun i češljić koji u svega nekoliko poteza savršeno zagladi obrve i daje rezultat začešljanih dlačica ceo dan.

Kako se ovaj set zapravo koristi i koliko su njegovi rezultati impresivni, pogledajte u videu koji smo izdvojili u nastavku!

Essence sapun za obrve TikTok/glambyiva