Pravilna rutina nege kože sastoji se od nekoliko ključnih proizvoda: sredstva za čišćenje lica, hidratantne kreme i, naravno, kreme sa SPF-om. Ali onda, tu su i serumi koji kvalitet kože mogu da podignu na znatno viši nivo. „Serumi brzo i duboko upijaju i mogu efikasno da isporuče aktivne sastojke u kožu“, objašnjavaju dermatolozi. „Aktivni sastojci u serumu su koncentrisani, a tanak viskozitet seruma omogućava njegov prodor u kožu za kraće vreme.”

Neki serumi fokusirani su na hidrataciju sa hijaluronskom kiselinom, peptidima i ceramidima u prvom planu. Drugi će biti fokusirani na specifične probleme kože. Recimo: salicilna kiselina za akne; niacinamid za ton kože; vitamin C za povećanje antioksidansa i borbu protiv starenja. Iako serumi mogu da budu pravi game changeri, u moru ponude postavlja se pitanje – koji odabrati?

Odgovor su Afrodita visokokoncentrisani serumi za posebne, brze i vidljive efekte nege, a koji oduševljavaju laganim teksturama. U nastavku odaberite najbolji za vašu kožu.

Anti-age serum sa vitaminom C - za efikasnu zaštitu od preranog starenja i svetliji, ravnomerniji ten

Ovaj moćni sastojak sprečava prevremeno starenje i nastajanje fleka, pojačava proizvodnju kolegena, utiče na oštećenja, ujednačava i posvetljuje ten... a to je samo delić njegovih benefita. idealno je da ga uvrstite u svoju rutinu nege u obliku seruma poput ovog Afroditinog koji ne uzrokuje iritacije. S izuzetno stabilnim vitaminom C, štiti kožu od oksidativnog stresa i oštećenja uzrokovanih UVA i UVB zracima, revitalizuje umornu kožu, te smanjuje pigmentne nepravilnosti. Uz hidratantni skvalan deluje i negujuće.

vitamin c4 900x1040px (1).jpg
Afrodita Cosmetics 

Hidratantni koncentrat sa hijaluronom - za intenzivno i dubinsko vlaženje

Hijaluronska kiselina je jedan od najboljih sastojaka koji možete pružiti vašoj koži. Ona ima moć zadržavanja vode u koži i samim tim obezbeđuje dugoročnu hidrataciju. Serum na bazi hijaluronske kiseline su nezaobilazan i važan korak u nezi i rešavanju problema masne i kombinovane kože – intenzivno vlaži, daruje koži svežiji izgled, uspostavlja anti-age zaštitu, a 91% sastojaka je prirodnog porekla.

hyaluron3 900x1040px (1).jpg
Afrodita Cosmetics 

Lifting serum sa kolagenom - za trenutno popunjavanje bora

Kada se govori o anti-agingu i očuvanju kvaliteta kože obavezno se govori i o kolagenu. To je strukturni protein koji kožu održava čvrstom i podignutom, njegov gubitak doprinosi razvoju finih linija i bora, gubitku volumena i opuštenosti kože, a poznato je da njegova proizvodnja prirodno počinje da opada već u dvadesetim godinama. Iz tog razloga, u borbi protiv znakova starenja, neophodno je da u svoju rutinu nege kože uključite serum sa kolagenom – Afrodita visoko koncentrovana formula za podmlađivanje daje efekat popunjavanja bora već nakon prvog nanošenja – za vidljivo zategnutiji i mladolikiji izgled kože.

collagen4 900x1040px (1).jpg
Afrodita Cosmetics