Poslednjih nedelja, make-up zaljubljenice ne prestaju da pričaju o prajmeru koji je za kratko vreme napravio pravio boom na mrežama. U pitanju je E.L.F. poreless putty primer, a samo na TikToku nalazi se na hiljade i hiljade recenzija koje potvrđuju isto - ovaj proizvod zaista čini da vaša koža izgleda poput filtera.

Prajmer sa blagim šimerom inače preporučuju i profesionalni šminkeri koji ne štede komplimente, jer osim što je učinkovit, on je i pristupačan kada je reč o ceni -  košta oko 10 dolara (malo preko 1.000 dinara), a zasenio je i slične proizvode high-end brendova koji su do sada bili "na glasu", ali koštali i do pet puta skuplje.

Celokupni "hype" pokrenula je korisnica TikToka pod imenom Bex koja je inače make-up artist, a koja je pratiocima otkrila, kako kaže "omiljeni prajmer" i pokazala razliku.

elfov prajmer pokazuje da je koža mnogo zaglađenija sa njim.
pritnscreen/tiktok 

Ona je na jednu stranu nanela puder bez prethodne pripreme kože, dok je na drugoj strani nanela prajmer koji je blago utisnula u kožu u smeru kao gore, pa tek onda nanela podlogu.

PROIZVOD KOJI "BRIŠE" PORE SA LICA: Prajmer o kojem bruje mreže daje efekat filtera TikTok/bexcxmpbell/TikTok/blk2020

Već nakon nanošenja vidljiva je ogromna razlika, jer su se na delu bez prajmera jasno ocrtavale pore, što nije bio slučaj na drugoj strani. Naravno, istog trenutka, mnogi su pohrlili u drogerije kako bi i sami isprobali proizvod, a čak i osobe sa izraženom teksturom dobile su slične rezultate.

elf poreless putty primer briše pore sa lica.
DM 

Rezultat je to što je ovaj prajmer za kratko vreme rasprodat u većini drogerija, a bjuti zaljubljenice se kunu da bolji proizvod nisu probale, te da ovaj prajmer zaista daje efekat filtera.