Otkako je nega kože lica postala imperativ u beauty svetu, više nismo ograničeni na par proizvoda, već su nam dostupni brojni proizvodi u zavisnosti od tipa kože. Ovo pravilo važi i za šminku, gde nam je danas neuporedivo lakše da pronađemo odgovarajući proizvod koji će se savršeno uklopiti u prirodnu nijansu naše kože, a samim tim i učiniti da izgledamo sveže i odmorno. Proizvod koji je posebno razvijen u tom smislu i dostupan u raznim varijacijama je bronzer.

Preplanuli izgled je nešto čemu svi težimo jer tada koža lica izgleda odmornije i svežije, a imamo osećaj i da nam tada sve izgleda, barem duplo, lepše.

Prirodno preplanuli izgled može se postići i odabirom dobrog i kvalitetnog bronzera. Da biste izabrali kvalitetan bronzer, potrebno je da pronađete odgovarajući dve nijanse tamniji proizvod od vaše prirodne boje kože.

U nastavku biramo najbolje bronzere iz trenutne ponude.

Milk Makeup Matte Cream Bronzer

Artdeco Bronzing Powder Compact

NARS Laguna Liquid Bronzer

MAC Bronzing Powder

Too Faced Milk Chocolate Soleil Matte Bronzer

Kako pravilno naneti bronzer?

Da bi se postigao preplanuli izgled, potrebno je znati kako pravilno naneti bronzer, odnosno nanosi se na celo lice, ali na najviše tačke lica, odnosno delove koje inače sunce prvo obasja. Bronzer se može koristiti na više načina u zavisnosti od teksture, a birate ga u zavisnosti od tipa kože. Osobe sa masnom kožom lica treba da biraju bronzere puderaste i kompaktne teksture, dok one sa suvom kožom biraju kremaste formule.

Na TikToku je trenutno popularan trik za konturisanje poput supermodela, a potrebno vam je samo nekoliko poteza bronzerom.

SUPERMODEL CONTOUR - TIKTOK TRIK O KOJEM SVI PRIČAJU: Do isklesanog lica uz samo 1 proizvod i nekoliko ciljanih poteza TikTok/sarahssuperspa