Kako da odaberem pravu nijansu pudera, kako se konturiše oblik mog lica, koja boja rumenila mi najbolje pristaje ili kako da savršeno nanesem ajlajner?

Ukoliko ste sebi nekad postavile neko od ovih pitanja, savetnici za lepotu u dm-u moći će sada na njih da odgovore. Naime, u određenim dm drogerijama odnedavno je dostupna usluga specijalno obučenih beauty savetnika koji će biti na raspolaganju za vaša pitanja, a ujedno ćete uz kupovinu moći da dobijete i besplatno profesionalno šminkanje.

Ne samo što će vam savetnici za lepotu pomoći da napravite pravi izbor prilikom odabira iz bogatog asortimana u dm drogerijama, oni će vam pružiti i uslugu šminkanja za svaku priliku. Kada je u pitanju šminka, mogućnosti su beskrajne, a trendovi se menjaju brzo i dinamično. Bilo da vam je potrebna upečatljiva večernja šminka ili nežni svakodnevni izgled, dm savetnici su tu za vas.

Oni su, naime, obuku završili kod poznate makeup umetnice Jovane Isabelle, a svoje stručne savete podeliće s vama u određenim dm drogerijama. Kupovinom šminke i dodataka za šminkanje u vrednosti od 3.500 dinara i više u naznačenim prodajnim objektima ostvarujete pravo na kupon za besplatno profesionalno šminkanje. Ova ponuda važi za kupovinu pojedinačnih proizvoda, a poklon-setovi šminke i setovi dodataka za šminkanje nisu uključeni u promociju.

Kupon možete dobiti samo u onim dm drogerijama u gradovima u kojima postoje savetnici za lepotu u naznačenim drogerijama. Kada preuzmete vaučer, termin za savetovanje ili šminkanje je potrebno zakazati lično u dm drogeriji ili telefonom.

Na web sajtu kao i na društvenim mrežama dm drogerija možete da pronađete i brojne savete, trendove i „lookove“ koji će vam pomoći da se inspirišete, a tu se takođe možete dodatno informisati o ovoj novoj usluzi.