Već smo upoznati sa tim da modna i beauty industrija lansiraju seriju novih naziva "jela" svaki put kada zanimljiv trend zaživi, od napitaka poput espressa i latte kafe do povrća poput paradajza, jagoda, sada - trešanja. Budući da je bordo boja u svim varijacijama apsolutni trend za jesen i zimu 2023, ovaj fashion stil preslikao se na beauty sekciju.

Cherry Cola Lipspostale su trendi boja usana tokom praznične sezone. Već sa početkom jeseni polako smo se okrenuli ka jesenjim paletama boja, a sada, kada smo već potpuno obuzeti prazničnom euforijom, trend šminkanja sočnih crveno-smeđih usana u boji trešnje potpuno je zaživeo.

Inspirisan hrabrim i zavodljivim američkim stilom "kraljice sadcore-a" Lane Del Ray, pratioci na društvenim mrežama usvojili su stil šminkanja ove pevačice, stvarajući tako šarmatan i nostalgičan izgled cherry cole. 

Crveno-smeđe usne prikladne su za sve vrste odevnih kombinacija, ali će biti poseban naglasak kada vam je potreban beauty look za elegantnu večeru. 

Kako postići cherry cola lips?

Ključni detalj ovog stila šminkanja je klasična braonkasta oštra kontura usana iz devedesetih, prekrivena bogatim sjajem za usne u boji tamnih trešanja. Hromatski prelaz između ove dve boje donosi luksuzan izgled, a svako i da su zanimljivija i luksuznija verzija od klasične mat crvene boje usana.

herry cola lips Tiktok/ ervapeh