Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano je stekao planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnom spektru nijansi, tonova i tekstura koje ispunjavaju sve profesionalne i lične potrebe.

Kiko Milano Holiday Première (3).jpg
KIKO Milano 

Spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici, KIKO Milano tim, iz sezone u sezonu, predstavlja proizvode čija pakovanja ostavljaju bez daha, jednako kao i tekstura i dugotrajnost formulacije.

Kiko Milano Holiday Première (2).jpg
KIKO Milano Bogato crvena, elegantno zlatna i upečatljivo crna sinonim su za praznični period i kroz novu Kiko Milano Holiday Première kolekciju vas pozivaju na uživanje u šljokicama, autentičnosti i zabavi.

Kiko Milano Holiday Première (4).jpg
KIKO Milano Limitirana praznična kolekcija kombinuje jarke boje, senzualne teksture i dugotrajne formulacije uz koje ćete sigurno zasijati u toku najluđe noći i svih ostalih novogodišnjih dešavanja.

Kiko Milano Holiday Première (5).jpg
KIKO Milano 


Kiko Milano Holiday Première kolekcija donosi globalne bestselere i proizvode koji su idealan praznični poklon za drage osobe, kao i već kreirane poklon setove luksuznog dizajna.

Kiko Milano Holiday Première (1).jpg
KIKO Milano 


U Srbiji, brend možete pronaći u prodavnicama KIKO Milano u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, u Knez Mihailovoj 33 u Beogradu i u Zmaj Jovinoj ulici u Novom Sadu. Kompletan asortiman je dostupan i u Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.