Nalazimo se na početku jedne od poslednjih nedelja za ovu godinu, a praznična euforija već uveliko se oseća u vazduhu. Svetlucava dekoracija svuda je oko nas, a crvena boja gotovo da je na svakom koraku. I dok polako dekorišemo svoje domove i planiramo praznične proslave, ostavljamo dovoljno vremena i da se posvetimo beauty segmentu, te zakažemo nekoliko tretmana koji su nam neophodni za dobar osećaj i samopouzdanje.

Neizostavno je tu i termin za novi manikir koji ćemo nositi u novogodišnjoj noći, a svi znamo da je ovde inspiracija uvek dobrodošla. Naime, iako šljokice u svim svojim verzijama mogu izgledati fantastično tokom praznika, brzo mogu izgubiti svoju privlačnost, za razliku od klasičnih varijanti koje uvek izgledaju besprekorno i podižu svaku kombinaciju. Zbog toga, mi vam predlažemo da ove godine zanemarite trendove i umesto toga se opredelite za jedan od pet klasičnih, ali sofisticiranih manikira.

Pogledajte ih u nastavku!

Hromirani

Hromirani nokti blistaju poput ogledala, dodajući dozu sjaja i sofisticiranosti svakom pokretu, a neutralniji su od klasičnih šljokičavih opcija.

Black cherry

Već smo pisali da je ovo jedna od najaktuelnijih nijansi za zimu 2023. Izgleda elegantno i uklapa se u bilo koji outfit za svečane proslave u decembru, dodajući elegantnu notu čitavom looku.

Classic red

Ukoliko ne želite previše da razmatrate o boji noktiju za predstojeće praznike, možete jednostavno odabrati klasičnu crvenu boju koja podiže raspoloženje.

Milky

Za ljubitelje suptilnog izgleda, manikir u mlečnim nijansama pružiće nežnu i osvežavajuću estetiku.