Svi volimo sebi da priuštimo dan za negu, a ima li boljeg načina da unapredimo svoju beauty rutinu od dodavanja nežnog, mirišljavog ulja za kožu tela? Ona stvaraju zaštitni sloj na površini kože, zadržavajući svu tu hidrataciju iznutra i sprečavajući gubitak vlage - ključ je samo u pravilnoj primeni, a to je da ulje nanesete na vlažnu kožu, odmah nakon tuširanja.

Za razliku od uvreženog mišljenja, ima mnogo vrsta onih koja su lagana, brzo upijaju i ne ostavljaju lepljiv trag. Ne samo što hidriraju i neguju kožu, čineći je izuzetno mekom i sjajnom, već ostavljaju i neodoljiv miris koji će trajati satima.

U nastavku otkrijte pet ulja za telo koji pružaju luksuzan doživljaj i dubinsku hidrataciju - tokom svakog godišnjeg doba.

Chanel L’Huile Jasmin

Ovo luksuzno Chanel ulje za telo dobijeno je od dragocenih prirodnih sastojaka koji pomažu da koža bude glatka i meka. Cvetna, senzualna i sunčana slatkoća cvetova jasmina iz Grasa se širi preko mekane, mošusne osnove kako bi osvežila i revitalizovala sva čula.

s-l1200 (2).jpg
Chanel 

 L'occitane Almond Supple Skin Oil

Ovo hranljivo ulje za kožu formulisano je sa 50% ulja badema, zajedno sa drugim hranljivim sastojcima poput ulja suncokreta, bogatog masnim kiselinama koje dubinski hidriraju kožu. Veoma brzo se upija i topi se u kožu, ne ostavljajući masne tragove.

l-occitane-almond-supple-skin-oil-100ml_1.jpg
Loccitane 

Sol de Janeiro Bum Bum Body Firmeza Oil

Sol de Janeiro je dobro poznat po svojim ikoničnim mirišljavim proizvodima za telo, a ulje Bum Bum Firmeza nije izuzetak. Jedinstveno je dizajnirano da vidljivo zateže kožu i smanjuje oticanje, dok istovremeno ostavlja kožu glatkom i hidriranom. 

firmeza_body_oil_white.jpg
Sol de Janeiro 

Avène Body Skin Care Oil 

U pitanju je višenamensko suvo ulje za poboljšanje sjaja kože, ali i antioksidativnu zaštitu. Ova luksuzna formula, obogaćena Avène termalnom izvorskom vodom i hranljivom mešavinom biljnih ulja, brzo se upija, ostavljajući svilenkasti finiš i osećaj dugotrajne hidratacije. Dodatan benefit? Pogodno je i za kosu, te osigurava da suvi i/ili oštećeni krajevi budu omekšani i nahranjeni.

LySkin-AVENE-AVN00046.jpg
Avene 

Aesop Geranium Leaf Hydrating Body Treatment

Možda već znate (i volite) Aesop zbog trendi mirisa i šik sapuna za ruke, ali jedan od najboljih proizvoda ovog popularnog brenda jeste ulje za telo. Budući da je formula veoma koncentrisana, dovoljna vam je samo jedna kapljica. Takođe je savršeno da ga uključite u druge losione, kreme ili putere za telo, pa čak i u toplu kupku. A mirisom ćete postati opsednuti!

10366343-2674965873988122.jpg
Aesop 

 Izvor: ELLE/T.Đ.

Avène ulje za negu tela je višenamensko suvo ulje posebno dizajnirano da poboljša sjaj kože dok pruža antioksidativnu zaštitu. Ova luksuzna formula, obogaćena Avène termalnom izvorskom vodom i hranljivim mešavinom biljnih ulja, brzo se upija u kožu, ostavljajući svilenkasti finiš i osećaj dugotrajne udobnosti i hidratacije. Delikatni cvetni miris najbolje se uživa uz nežnu masažu, za zaista opuštajući trenutak samopomoći.