Kada su u pitanju lepota i moda, često se inspirišemo it devojkama na društvenim mrežama koji uvek donose posebnu inspiraciju u nošenju određenih trendova. Među njima su često su i poznate ličnosti koje toliko postavljaju trendove da ih možemo nazvati i influenserkama.

Jedna od njih je definitivno Zendaya. Možda ste ljubitelj trilogije "Dune", možda serije "Euphoria", možda njenog savršenog modnog izraza, možda ste kupili majicu "I Told Ya" ili ošišali barokni bob. U svakom slučaju, Zendaya sve što radi, radi odlično, tako da ne možemo reći da ne želimo pokušati da je kopiramo.

Verovatno ćemo to uraditi i kada su u pitanju njeni novi nokti.

Naime, manikirka Marina Dobyk je objavila Zendayinu manikuru koju je ona kreirala, a koju možemo nazvati možda najlepšim cvetnim french manikirom koji smo videli. Njeni letnji nokti su sve što nam treba ovog leta - nežne pozadine, klasični elegantni french i šareni cvetići koji su idealni za sezonu u žutoj, plavoj i ružičastoj boji.

Pored cvetnih, znamo da su ove sezone veoma trendi voćni nokti, manikir koji je uveliko popularizovala Hailey Bieber. Od limuna, preko lubenica i jagoda - sve je dozvoljeno, a to je i čar letnjih dana kada volimo da izađemo iz zone komfora i zamenimo klasiku šarenilom.

Tako je, na primer, Kylie Jenner za svoju letnji manikir odabrala zeleni french s malim crtežima životinjica kao što su bubamara, crvić ili pčela.

Hailey Bieber je nosila bele cvetiće za nešto monohromatskije nokte, kao i jagodice koje su idealan dizajn za „strawberry girl“ leto.

Budite drugačiji ove sezone kada su nokti u pitanju i isprobajte neke nove dizajne koje ste oduvek želeli.

 Izvor: Storybook.hr / ELLE / Tara Đukić