Leto je konačno tu, a samim tim, pravi je trenutak da osvežite vašu kozmetičku torbicu i pronađete nove mirise koji će biti postojani na visokim temperaturama. Naravno, svaka žena ima svoju omiljenu mirisnu notu kojoj se rado vraća nevezano za godišnje doba, ali ukoliko volite da mirišete sveže, dobre vesti su da smo izdvojili izbor od fantastičnih 5 parfema na koje nema šanse da iko ostane imun.

Zara nas je oduševila svojom bogatom ponudom zavodljivih parfema, te se i te kako isplati da skoknete i isprobate neke od fantastičnih parfema koje će trajati celi dan.

Osim svojim cvetnim i voćnim aromama koje neodoljivo podsećaju na leto, ovi parfemi oduševiće vas i svojom kvalitetom i dugotrajnošću, zato se isplati imati u svojoj kolekciji.

1. Zara - Candy Festival

Parfem koji opija naša čula zahvaljujući svežini limuna i sočnim voćnim notama dinje i crne ribizle. Kajsija i ananas u srcu parfema daju mu ženstveni i moderan aspekt, i mešaju se sa zavodljivim baznim notama mošusa, kedra i ambera.

Zara - Candy Festival je divan i lagan parfem za leto.
Zara 

2. Zara - Femme Summer

Parfem koji otkriva živahne i slatke note. Bergamot i mandarina ga otvaraju, dok svežinu postižu u dodiru sa frezijom. U sredini, raskoš magnolije i blistavog jasmina stapa se sa delikatnim drvećem, stvarajući suncem obasjan, voćni, cvetni miris.

Zara - Femme Summer je idealan za one koji vole tople mirise koji su dugotrajni.
Zara 

3. Zara - Nude Bouquet Summer

Parfem posvećen mladoj, slobodnoj i nesputanoj energiji- Odraz je modernog stava, ali otmenog i veoma ženstvenog. Njegove gornje note oslobađaju prirodnu svetlost bergamota u kombinaciji sa sočnom i neodoljivom trešnjom. U sredini, delikatnost božura stapa se sa amberom i vanilom, stvarajući zarazan, sladak, cvetni miris.

zara - Nude Bouquet Summer je idealan puderast parfem za leto.
Zara 

4. Zara - Cherry Smoothie

Eksplozija energije koja nas vodi u šareni univerzum sreće i fantazije. Vesele voćne note trešnje i šljive otvaraju kompoziciju ovog mirisa, naglašenu oštrom svežinom badema. U srcu se senzualne note peruanskog balzama mešaju sa puderastim akordom heliotropa i bobica gloga, a u bazi crna vanila i mahune tonke stvaraju neodoljivu zavisnost.

Zara - Cherry Smoothie je idealan za sve one koji žele da mirišu sveže i zavodljivo.
Zara 

5. Zara - Gardenia

Slobodno možemo da kažemo da je u pitanju Zara klasik, naročito ako znamo da je u pitanju kopija YSL Black Opiuma koji je jedan od najpopularnijih parfema na svetu. Miris sadrži note cveta narandže, kafe i vanile, a u pitanju je intenzivna, odvažna i glamurozna kombinacija mirisa, idealna i za dan i za noć.

Zara Gardenia je idealan parfem za leto.
Zara