Naš omiljeni parfem mnogo govori o našem stilu i ukusu. Ima moć da nam podigne raspoloženje, ulije samopouzdanje, a takođe može da evocira naša najdraža sećanja. Međutim, kako leto počinje, zašto ne bismo razmislili o promeni omiljenog parfema? Jer toplu letnju sezonu treba dodatno začiniti i otkriti neke nove identitete unutar nas.

U to ime, pripremili smo listu najnovijih unisex parfema koji su se već izdvojili jedinstvenim mirisnim tragom. Zašto unisex? Zato što imaju jednostavniju, laganiju i svežiju kompoziciju, idealnu za tople letnje dane. Pri tom, moći ćete da ga delite sa svojim partnerom (i eto ideje za lakši prtljag za aerodrom!).

U nastavku otkrijte najnovije i najlepše.

Louis Vuitton Lovers

Uživajte u aromatičnoj veličanstvenosti persijske smole. Ova vibrantna, zelena i začinska kompozicija predstavlja debitantski miris Pharrell Williamsa i Louis Vuittona, kreiran uz pomoć glavnog parfemera modne kuće, Jacquesa Cavalliera Belletruda. Sunčeva svetlost i cvetajuća letnja trava prve su asocijacije kada pomirišete novu Vuittonovu kreaciju.

louis-vuitton--LP0276_PM2_Front view.jpeg
Louis Vuitton 

CHANEL COMÈTE

Chanel je nedavno lansirao još jedno svedočanstvo svoje večne moći kada su u pitanju parfemi. Comète je omaž legendarnoj ogrlici koju je nosila Coco Chanel, a parfem odiše bezvremenskom elegancijom sa puderastom, cvetnom esencijom, obavijenom u mešavinu irisa i heliotropa. Možda će na prvo prskanje evocirati Chanel No. 5, ali vrlo brzo se stapa u skladne, iznijansirane note.

chanel-comete-les-exclusifs-de-chanel-eau-de-parfum-200ml_23513316_49072725_1000.jpg
Chanel 

Acne Studios par Frédéric Malle

Kada smo čuli da je izašao, odmah smo se stvorili ispred polica Metropoliten parfimerije, a dočekao nas je čist cvetni miris sa sofisticiranim buketom ruža i ljubičica, obavijen kremastom sandalovinom koji mu daje jedinstven karakter. Idealan i za dan i za noć.

lgdptbxk.q5f_IMG_01_3700135021143.jpg
Acne Studios 

Tom Ford Neroli Portofino

Molto bello, darling. Tom Fordov najnoviji letnji parfem je stigao da vam pruži atmosferu savršenu za romantičan italijanski beg. Neroli Portofino Parfum je smelija, još ukusnija verzija voljenog originala. Prožet karakterističnim belim cvetovima, sada može da se pohvali duplom dozom božanskog Nerolija kojeg ljubitelji mirisa obožavaju, i sve to uz sočne note italijanske pomorandže.

s1449149-main-zoom.jpg
Tom Ford 

FENDI Sempre Mio

Ako pratite modu, nemoguće da niste čuli da je FENDI u maju izbacio svoju prvu liniju parfema, i to kao omaž uspomenama žena iz ovog čuvenog italijanskog matrijarhata. Inspirisan Marakešom, Sempre Mio je harmonična posveta dolini Ourika, i sadrži tople i intenzivne note kalabrijskog bergamota, kedrovine, i živopisnog cveta narandže.

Screenshot_56.jpg
Fendi