Kada su u pitanju letnji trendovi u svetu lakova za nokte, postoji mnogo boja koje možete izabrati. Od klasične bele preko neon nijansi do pastelnih tonova - definitivno je pravo vreme godine da se zabavite i igrate sa vašim manikirom.

Jedno od nepisanih pravila među stylish devojkama jeste odabir neutralnih tonova tokom cele godine. Najčešće je raspored ovakav; minimalistične i mekane nude nijanse biramo leti, pre nego što pređemo na tamnije boje - gde je dijapazon nijansi još raskošniji. 

Međutim, ukoliko su vaši tretmani u nail salonu postali pomalo predvidivi, te želite da načinite promenu, a ipak ostanete u safe zoni - znamo šta treba da radite. Naime, jedna klasična i pomalo zimska nijansa dobila je svoj momenat za leto 2024.

Ukoliko ste dobro pogodili, govorimo o boji "crne trešnje" na noktima. Ne samo da je ovaj trend lakiranjadavnih dana osvojio Pinterest, već smo primetili duboku, zagasitocrvenu nijansu svuda po Instagramu. Zapravo, nedavno smo videli i da je Lily Allen izabrala elegantni manikir u boji crne trešnje, što znači da su i svetske IT devojke prigrile ovaj trend. I zaista, nema sumnje da ova boja izgeda veoma stilizovano, čak i u letnjim danima. 

Ne verujete nam? U nastavku pronađite neke od najelegantnijih primera chic manikira koji možete rekreirati ovog leta!