Usne jedino zato postoje da s' nekim podeliš nešto svoje, pisao je o usnama veliki Mika Antić. Za najlepše reči, kao i za one najvažnije, zadužene su upravo usne. Kao i za poljupce, i da istope ledeni sladoled u vrelim danima, pomiluju po obrazu dragu osobu, šapnu, zavedu...

Zato ovog 29. jula dočekaj spremna veliki letnji ženski praznik. Sad se sigurno preslišavaš šta li si to zaboravila ili šta ti je promaklo, zar ne? A možda si jedna od onih dama koje ipak znaju i nestrpljivo čekaju Međunarodni dan ruževa za usne! Jer, ovaj drevni izum zaista zaslužuje svoj specijalni dan.

Proveri zašto svake sekunde Avon proda 3 ruža!

Važno je da negujemo svoje usne i pružimo im sve što im je potrebno da ostanu nežne i glatke poput svile. Za to se pobrinula kompanija Avon koja već više od 138 godina neguje, kako žensku lepotu i izgled, tako i njenu snagu i samopouzdanje.

Ovog leta, Avon je pripremio odličnu sezonsku ponudu od čak 20% popusta za svoj čuveni Lip Oil, hranljivo i luksuzno ulje za usne koje hrani i pruža do 3x više hidratacije za svilenkastu teksturu usana.

Lip_Oil_Blossom_4x5_1.jpg
Promo, Avon 

Lip Oil sadrži nemasnu formulu koja se ne lepi već obezbeđuje sve potrebne sastojke za osetljivu kožu usana, a zahvaljujući uljima od jojobe, avokada i kokosa, dubinski ih hrani. Vitamin E zadržava vlažnost, te se usne ne suše i dugo ostaju hidrirane.

Pored toga, Avon Lip Oil pružiće tvojim usnama i blagu boju i sjaj, a možeš odabrati jednu od dve nijanse - Shimmering Petal, koja donosi eleganciju somotskih latica, ili Blossom koja slavi cvetanje nežnih cvetića!

1196949-GS-001-GD-FEB2423-RGB (1).jpg
Promo, Avon 

Avon Lip Oil sada možeš kupiti za svega 525 RSD, a ukoliko ga naručiš na www.avon.rs, tvoje ulje za nežne usne stiže ti na kućnu adresu. Poljubi leto tri puta mekšim usnama i uživaj u slatkim razgovorima i tajnim poljupcima!