Poznata glumica je pre dve godine čak je i izdala svoju knjigu The Body Book u kojoj savetuje kako da se zdravo hranite, a ne izgladnjujete. Kaže kako ju je napisala jer je učenje o svome telu jedna od najvažnijih stvari koje možete napraviti, a čitajući je, učićete o ishrani i načinima kako da se hranite ukusno i hranjivo.

Cameron sledi plan ishrane u kom izbacuje sve belo, što podrazumeva beli šećer, belu rižu, belo brašno, krompir i namirnice napravljene od belog brašna, poput hleba, kolača ili testenine.

Glumica je na režimu s malo ugljen hidrata i puno proteina poput piletine, ribe, nemasnih odrezaka, škampi i povrća na žaru.

Jutro započinje s litrom vode i zatim doručkuje bademe i proteinski shake s jogurtom manje masnoće.

Nakon dva sata pojede nekoliko badema i popije cappuccino. Za ručak najčešće jede piletinu sa žara i salatu. Za užinu, Cameron jede suve šljive i sveže voće s jogurtom. Večera joj je najčešće lagana pa jede jaja sa spanaćem i paradajzom i veliku porciju salate. Posle večere, Cameron se počasti s komadićem crne čokolade, a tokom celog dana pije velike količine vode.

Cameron vežba od tri do pet puta nedeljno, iz dana u dan izmenjujući tri tipa vežbi, kardio trening, vežbe snage i pilates. Nakon svaka dva dana zahtevnih vežbi, sledi jedan dan manje intenzivnih napora, posvećen pilatesu.

U teretani, trči na traci i diže tegove te radi iskorake i čučnjeve. Kardio trening obično obuhvaća trčanje s povremenim sprintovima ili uspinjanjem jer Cameron više voli sprintati nego trčati na duge staze.

Savršene trbušne mišiće Cameron postiže velikim brojem sklekova i trbušnjaka, dok oblikovane i mišičave noge oblikuje čestim trčanjem. Cameron je poznata i po svojim lepo oblikovanim rukama koje postiže redovnim dizanjem tegova, a jedan od glavnih saveta koje glumica voli davati je trik da umesto da posegnete za slatkišem, počnete vežbati i odmah ćete zaboraviti na kolačiće. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija